Επείγει του φορ

Μετά το ναυάγιο της υπόθεσης Αρτυματά – που άφησε περισσότερο επικοινωνιακές πληγές – η ομάδα πρέπει να κοιτάξει τον επόμενο στόχο κι ας χρησιμοποιήσει τα χρήματα που δεν επενδύθηκαν στον νεαρό ποδοσφαιριστή, εκεί.

Η θέση στην οποία υπάρχει η μεγάλη γύμνια, είναι αυτή του επιθετικού. Από τους πέντε περσινούς πρώτους σκόρερ της ομάδας μας, ο Σπαντάτσιο είναι στην πόρτα εξόδου, ο Ρέζεκ βρίσκεται ακόμα στην αβεβαιότητα αν και κατά πάσα πιθανότητα παραμένει, Ιντζχάκι και Λαβόρδε αποτελούν παρελθόν, ενώ ο Οκκάς είναι κατά ένα χρόνο μεγαλύτερος. Από τη συγκεκριμένη γραμμή, έφυγε ακόμη και ο Ρονκάτο.

Επείγει λοιπόν, πριν η ομάδα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στο Χόντερλου, να έχει κλείσει τον βασικό επιθετικό περιοχής. Τον ποδοσφαιριστή που μας έλειψε δηλαδή κατά την περσινή περίοδο, ειδικά στο δεύτερο γύρο, όταν ενώ φτιάχναμε πάμπολες ευκαιρίες μπροστά στο αντίπαλο γκολπόστ, δεν είχαμε το κρύο αίμα που θα σπρώξει την μπάλα στα δίκτυα.

Οι πληροφορίες δίνουν και παίρνουν για το ποιοι έχουν γεμίσει το μάτι του Χριστάκη Κασσιανού, ωστόσο φαίνεται να μην έχει ληφθεί τελική απόφαση επί του θέματος. Τώρα, αναμένεται ότι το βάρος θα πέσει εκεί και εικάζουμε ότι εντός των ημερών θα υπάρξουν εξελίξεις, σε μια προσπάθεια να ξεφουσκώσει και το θέμα Αρτυματά, αλλά και να κινητοποιηθούν οι πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ