Κάκο περιπαίζουν σε!

Θυμάστε όλοι τις δηλώσεις Σάββα Κάκου ότι υπάρχει συμφωνία των πρώτων έξι ομάδων ότι δεν θα πειράζουν ποδοσφαιριστές των άλλων ομάδων για να μην υπάρχει πλειστηριασμός ποδοσφαιριστών σε αυτές τις «δύσκολες οικονομικά εποχές». Την ίδια ημέρα, με τις δηλώσεις Κάκου, είχαμε αναρτήσει θέμα στο Anorthosis24 με τίτλο «Κάκο, πάλι θα πιαστείς κορόιδο…». Στο θέμα είχαμε αναφέρει τα ακόλουθα:

«Έχουμε την αίσθηση ότι οι αποψινές δηλώσεις του Σάββα Κάκου, για τη «συμφωνία των έξι μεγάλων για μη ενόχληση ποδοσφαιριστών», θα γυρίσει μπούμερανγκ στην Ανόρθωση.

Κύριε Πρόεδρε, με όλο το σεβασμό, τέτοιες δηλώσεις ΔΕΝ κάνεις. Τι πάει να πει ότι δεν θα ενοχλήσουν ποδοσφαιριστές άλλων ομάδων; Αν κάποιων τελειώνουν τα συμβόλαιά τους, τότε νομίζεις ότι θα λυπηθούν τους άλλους και δεν θα τους προσεγγίσουν; Και γιατί κύριε Πρόεδρε να «απαγορεύεται» να προσεγγίσεις ελεύθερους ποδοσφαιριστές; Μόλις έβαλες μόνος σου τρικλοποδιά για την μεταγραφική ενίσχυση της Ανόρθωσης.

Πάλι θα κάνεις το καλό παιδί κύριε Πρόεδρε; Όλη τη χρονιά το έκανες, και είδες που μας έφερε αυτό. Είδαμε και τι σου έκανε η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ με τα εισιτήρια, είδαμε και τι σου έκανε η διαιτησία στα μεταξύ μας παιγνίδια με τις άλλες μεγάλες ομάδες. Νομίζεις ότι οι άλλοι θα σεβαστούν αυτή τη «συμφωνία»;»

Σήμερα κύριε Κάκο, βγάλατε ανακοίνωση που αναφέρει ότι αποσύρουμε το ενδιαφέρον μας για Αρτυματά γιατί δεν πρόκειται να μπούμε σε διαδικασία πλειστηριασμού. Η άλλη ομάδα που μπήκε σφήνα στη μεταγραφή του παίχτη και από ότι φαίνεται θα καταλήξει εκεί, είναι το ΑΠΟΕΛ. Μα το ΑΠΟΕΛ κύριε Κάκο δεν τερμάτισε στην πρώτη εξάδα; Τι απέγινε εκείνη η συμφωνία «κυρίων» που μας έλεγες; Εμείς το είχαμε πει από τις 23 του Μάη, ότι θα πιαστείς κορόιδο. Η ανικανότητα σας να κλείσετε τόσες ημέρες τον Κωστάκη Αρτυματά, μαζί με σφήνα του ΑΠΟΕΛ στο τέλος, είχε ως αποτέλεσμα να χάσουμε τον ποδοσφαιριστή. Τελικά, περιπαίζουν σε κύριε Κάκο…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ