Παράδειγμα προς μίμηση το τεχνικό τιμ

Με το πέρας της δημοσιογραφικής διάσκεψης και παρουσίασης του νέου προπονητικού τιμ της ομάδας που αποτελείται από άτομα που πήραν λιγότερα από όσα πρόσφεραν στην Ανόρθωση δημιουργήθηκε σχετική πίεση σε επιφανείς Ανορθωσιάτες και μη.

Η πρώτη χαρμόσυνη είδηση μεταφέρθηκε από τον πρόεδρο Σάββα Κάκο που μεταξύ άλλων ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου συνεργασίας με τον εκ των αρχηγών της ομάδας Βίνσεντ Λαμπάν για περίοδο 3 χρόνων. Ο Λαμπάν τον τελευταίο καιρό πολιορκούνταν από σύλλογο της πρωτεύουσας, το ΑΠΟΕΛ, το οποίο ήθελε διακαώς τον Γάλλο μέσο. Ο παίκτης, αντ’ αυτού όχι μόνο παρέμεινε στην ομάδα με τα νέα οικονομικά δεδομένα της αλλά δέχθηκε και μεγάλη μείωση στο συμβόλαιο του, ύψους 40% κάτι που σημαίνει ότι θα αμείβεται με τα μισά απ’ όσα θα είχε την δυνατότητα να παίρνει σε άλλη ομάδα.

Στο κεφάλαιο Πανίκος Πούνας ο κόσμος βρήκε την ησυχία του, αφού ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ήταν ευρέως γνωστός για το ήθος του εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Οι ασφαλιστικές δικλίδες που απαίτησε από τον πρόεδρο Κάκο να μην ανακατώνεται κανένας στα του έργου του,  δίνουν το δικαίωμα στον κόσμο να ελπίζει ότι αν μη τι άλλο δεν θα δει σε επανάληψη το έργο προηγούμενων χρόνων όπου και η κουτσή Μαρία μπορούσε να πλασάρει ποδοσφαιριστή και να τον εγγράψει στο ρόστερ της ομάδας. Δυστυχώς, αυτά συνέβαιναν και οδηγηθήκαμε σε αυτό το σημείο και τα παραδείγματα είναι πολλά και αδιάψευστα. Αυτό που απομένει είναι επιτέλους ο πρόεδρος να κάμει πράξη την εξαγγελία του και να αφήσει τον Πανίκο Πούνα να δουλέψει για το καλό της ομάδας.

Βαρυσήμαντη και  η δήλωση του νέου τεχνικού της ομάδας, που ανέφερε «Όσο είμαι εγώ εδώ κανένας δεν θα αλητέψει οικονομικά εις βάρος αυτής της ομάδας. Δεν εννοώ μόνο τους παίκτες αλλά και όσους βρίσκονται εδώ στον χώρο γενικότερα».  Ας το ‘χουν καλά στο μυαλό αυτοί που περιτριγυρίζουν το Αντώνης Παπαδόπουλος με τις ευλογίες φυσικά τον δικών μας παραγόντων. Δεν μας σηκώνει άλλο. Κάποιοι έτρωγαν με χρυσά κουτάλια σε βάρος της Ανόρθωσης και του κόσμου της.

Όλα αυτά σε συνάρτηση με την παρουσία του μεγάλου διαχρονικού  αρχηγού Νίκου Νικολάου στον πάγκο της ομάδας, ο οποίος ειρήσθω εν παρόδω ανέφερε στον πρόεδρο «Άσε με ρε Πρόεδρε με τα συμβόλαια και ας δούμε τι θα κάνουμε για την Ανόρθωση»  επανέφερε το καλό κλίμα στις τάξεις της ομάδας και παράλληλα έβαλε πίεση στον κόσμο της ομάδας, επιφανείς και μη, να αγκαλιάσουν τη νέα προσπάθεια που αν μη τι άλλο δείχνει να είναι αγνή όσο ποτέ άλλοτε.

Εν κατακλείδι, όταν εν μέσω οικονομικής κρίσης  ο προπονητής  της ομάδας Χρίστος Κασσιανός εργάζεται αμισθί για το καλό του σωματείου,  τότε το καθήκον όλων μας είναι να στηρίξουμε την ομάδα, ο καθένας στο μέτρο των δυνατοτήτων του. Αν το πράξουμε αυτό η ομάδα δεν θα κινδυνεύσει, και θα συνεχίσει να μας πρεσβεύει προς απογοήτευση  όλων που αδημονούσαν  να βλέπουν την Ανόρθωση να βουλιάζει. Ούτε και τώρα θα τους περάσει!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ