Άλλο ενίσχυση, άλλο παιδομάζωμα

Ίσως για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, τα ονόματα που κυριαρχούν στην καλοκαιρινή μεταγραφολογία είναι στην συντριπτική πλειοψηφία ντόπιων ποδοσφαιριστών. Σίγουρα είναι ευχάριστο να βλέπουμε Κύπριους ποδοσφαιριστές με τον φοίνικα στο στήθος, αλλά είναι ένα πράγμα να έχουμε ποδοσφαιριστές που καταλαβαίνουν τις ιδιαιτερότητες της γαλανόλευκης φανέλας και άλλο να μαζεύουμε ότι κινείται ελεύθερο.

Ονόματα όπως Κατσή, Μαραγκού, Πίτσιλλου έχουν γραφτεί στον τύπο για την ομάδα μας, ενώ ταυτόχρονα εκκρεμεί η παραμονή του Γιαννάκη Οκκά. Το κατά πόσο αυτοί οι ποδοσφαιριστές έχουν θέση στην Ανόρθωση των ονείρων μας, εναπόκειται στην κρίση και τις προσδοκίες του καθενός. Καλό θα ήταν όμως επειδή έχουμε τραβήξει τα πάνδυνα με παρέλαση ξένων και Κυπρίων ποδοσφαιριστών τα τελευταία χρόνια, να παιρνούμε από κόσκινο τόσο τις περιπτώσεις αγορών, όσο και τις περιπτώσεις παραμονής ποδοσφαιριστών.

Θυμίζουμε ότι ήδη κάποια παιδιά που αγωνίστηκαν την περασμένη περίοδο ως δανεικοί επιστρέφουν, ενώ ήδη έχει αποκτηθεί ο Μακρής από την ΑΕΠ. Επίσης σε μια περίοδο που αμφισβητείται έντονα κατά πόσο οι αποφάσεις για αγορά ποδοσφαιριστών γίνονται με ορθολογικά κριτήρια, καλό θα ήταν να προσεχτεί η διαχείριση των ονομάτων που βγήκαν στην επιφάνεια πριν την πρόσληψη του Χριστάκη Κασσιανού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ