Αύριο στις 6 η Γενική Συνέλευση

Αύριο, Παρασκευή, στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η Ετήρια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, κατά την οποία ο Πρόεδρος μεταξύ άλλων θα παρουσιάσει το νέο του διοικητικό σχήμα, μετά τις παραιτήσεις των τελευταίων εβδομάδων. Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους», στις εγκαταστάσεις του σταδίου «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει αναλυτικά:

1.         Λογοδοσία του  Διοικητικού Συμβουλίου από τον Πρόεδρο Σάββα Κάκο.

2.         Παρουσίαση Ελεγμένων Οικονομικών Καταστάσεων του Συλλόγου για το 2012 και Έκθεση από τουςKPMG, Ελεγκτές του Συλλόγου.

3.         Εισήγηση του Δ.Σ. του Συλλόγου για μεταβίβαση μετοχών που κατέχει ο Σύλλογος στην ιδιοκτήτρια εταιρεία του Αθλητικού Κέντρου Αντώνης Παπαδόπουλος προς τα Μέλη του Συλλόγου που εισέφεραν ποσά, μετά από συνάντηση το Δεκέμβριο 2010, με υπόσχεση για έκδοση μετοχών σε νέα ποδοσφαιρική εταιρεία ή στην εν λόγω ιδιοκτήτρια εταιρεία.

4.         Παρουσίαση του προϋπολογισμού της αθλητικής περιόδου 2013-2014.

5.         Ερωτήσεις Μελών και συζήτηση.

Σύμφωνα με το Καταστατικό του Συλλόγου κανένα τακτικό μέλος δεν δικαιούται να παρευρίσκεται σε Συνέλευση εάν δεν έχει πλήρως εξοφλημένες τις οικονομικές του υποχρεώσεις προς το Σύλλογο, συμπεριλαμβανομένου και του 2013.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ