Η υπομονή έχει και τα όρια της

Επιστολή από φίλο του Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Η υπομονή έχει και τα όρια της. Οι διοικούντες (όσοι έχουν απομείνει) έχουν προ πολλού υπερβεί τα εσκαμμένα. Η ανικανότητα διάχυτη σε κάθε απόφαση. Η παντελής έλλειψη ισχυρής προσωπικότητας και ηγετικών ικανοτήτων έκδηλη από όποια πλευρά και να το κοιτάξεις. Η απουσία ποδοσφαιρικών γνώσεων παραδεκτή ακόμα και από τους ίδιους!!!

Αν συνδυαστούν όλα τα παραπάνω με την τακτική της προπαγάνδας που εφαρμόζουν το τελευταίο διάστημα, με πληθώρα εξαγγελιών και ανακοινώσεων αποπροσανατολισμού, το αποτέλεσμα είναι αυτονόητο. Ο κόσμος να έχει απηυδήσει και να βράζει από μέσα του, με την φωνή του όμως να καταπνίγεται χωρίς να ιδρώνει το αυτί κανενός από τους (εναπομείναντες για να μην ξεχνιόμαστε) διοικούντες.

Καλούμαστε να υποστούμε μια νέα «διακυβέρνηση χριστόφια», που δεν αισθάνεται τον παλμό του κόσμου, ψεύδεται συνεχώς χωρίς κανένα ενδοιασμό και συνεχίζει μια ξέφρενη διαδρομή που οδηγεί στο κενό. Γαντζωμένη με μανία στην καρέκλα της εξουσίας, δεν την αφήνει με τίποτα προσπαθώντας να μας πείσει πως αποτελούν την μόνη λύση για την σωτηρία και την ύπαρξη της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.

Αλίμονο για όλους μας αν θεωρείτε πως αντιπροσωπεύετε την υπέρογκη μάζα του κόσμου της Αμμοχώστου και πως η φυγή σας θα είναι το τέλος της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ. Ο κόσμος της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ δεν αποτελείται από πιστά εδονόπουλα», έτοιμα να επικροτήσουν κάθε σας κίνηση. Σας έχει στρέψει την πλάτη προ πολλού και ΔΥΣΤΥΧΩΣ απ΄ ότι ήδη διαφαίνεται η αγανάκτηση αυτή και η αποστροφή θα αποτυπωθεί και μέσα από την αγορά καρτών διαρκείας και εισιτηρίων μειώνοντας τα ήδη πενιχρά έσοδα της επόμενης χρονιάς.

Όλοι απεύχονται αυτό το σενάριο, μα κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί το αντίθετο καθώς τα πρόσωπα σας δεν εμπνέουν πλέον εμπιστοσύνη.  Αυτό ίσως αποτελέσει και την ταφόπλακα του Σωματείου το οποίο δεν έχει πλέον ούτε δευτερόλεπτο να ξοδέψει σε εσωτερικές διαμάχες.

Η δύναμη της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ανέκαθεν πήγαζε μέσα από τον κόσμο της. Ένα κόσμο που στα δύσκολα σφίγγει δόντια και λουριά και αναλαμβάνει αυτός τα ηνία της επιβίωσης.  Η παραίτηση αποτελεί μονόδρομο για το νυν διοικητικό συμβούλιο. Ας αναλάβουν με την παραίτηση τους το βάρος των ευθυνών και των μέχρι τώρα λανθασμένων τους αποφάσεων και ας αποχωρήσουν κουβαλώντας την ρετσινιά της αποτυχίας. Χρόνος για νέα οράματα και νέα πειράματα δεν υπάρχει. Μόνο έτσι θα ανακτήσει ο κόσμος την χαμένη του εμπιστοσύνη προς την ομάδα. Μόνο έτσι θα γίνουμε όλοι μια γροθιά για να σώσουμε ό,τι πολυτιμότερο έχουμε, την ΑΝΟΡΘΩΣΗ μας.

Λ.Π.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ