Je m’appelle Laban

Το anorthosis24 μπαίνει στην μηχανή του χρόνου και θυμάται μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Βίνσεντ Λαμπάν με τα χρώματα της ομάδας μας. Ο Γάλλος μέσος μας συστήθηκε για τα καλά στις 4 Οκτωβρίου του 2007 όταν ο Τιμούρ Κετσπάια του δίνει φανέλα βασικού στον εντός έδρας Ευρωπαϊκό αγώνα με την Τότεναμ. Παρά το βαρύ σκορ του πρώτου αγώνα και τις μηδαμινές πιθανότητες πρόκρισης, ο Λαμπάν ξεχωρίζει για την απλότητά του και το πολύ καλό κράτημα μπάλας απέναντι σε παίκτες όπως οι Ντεφόε, Κιν και Ζοκορά.

0708

Ο Λαμπάν πρωταγωνιστεί στην πιο χρυσή σελίδα της ιστορίας του σωματείου και πιο συγκεκριμένα την πορεία στους ομίλους του Champions League. Πέραν από το αδιάκοπο τρέξιμο και το μοίρασμα της μπάλας, πετυχαίνει καθοριστικά γκολ εκτός έδρας απέναντι στην Ραπίντ και φυσικά εντός έδρας απέναντι στον Ολυμπιακό Πειραιώς.

0809

Υπό τις οδηγίες του Στάνιμιρ Στόιλοφ πραγματοποεί την σεζόν 2010-2011 την πιο παραγωγική του χρονιά, ωστόσο το τέρμα που ξεχώριζε ήταν απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στο ντεπούτο του Βούλγαρου προπονητή.

1011

Παρόλο που το σκοράρισμα δεν είναι από τα δυνατά του σημεία, ξεχώρισε για την εκτέλεση πέναλτυ στο κέντρο της εστίας, ένα εκ τον οποίον ήταν και νικητήριο και πιο συγκεκριμένα απέναντι στην ΕΝΠ στο γήπεδό μας, στις 14 Ιανουαρίου 2012.

1112

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ