ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο κόσμος τον κρατά στο ΠΑΠ

Μεγάλες είναι οι πιθανότητες να μείνει και του χρόνου στην ομάδα ο Πάμπος Χριστοδούλου, σύμφωνα με πληροφορίες του Anorthosis24. Οι πληροφορίες που έρχονται μέσα από τα ενδότερα του σωματείου, αναφέρουν ότι η στάση του κόσμου απέναντι στον Κύπριο τεχνικό, μετά και τις δηλώσεις του περί τουριστών μετά το παιγνίδι της Κυριακής με την Ομόνοια και επικροτήθηκαν τόσο πολύ, τον κρατάει στο Αντώνης Παπαδόπουλος και του χρόνου.

Ο ίδιος, μέσα από τις δηλώσεις του μετά το παιγνίδι με την Ομόνοια, έριξε το γάντι στη διοίκηση για παραμονή του, καθώς ζήτησε το ελεύθερο να κάνει τα απαραίτητα που χρειάζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα, κάτι που στα δικά μας αυτιά ηχεί σαν τον καθαρισμό του «Στάβλου του Αυγεία».

Η αντίδραση του κόσμου μετά και τις φήμες περί Τραιανού Δέλλα, ενίσχυσε το κύμα συμπαράστασης προς το πρόσωπο του Πάμπου Χριστοδούλου, με τα μηνύματα να φθάνουν στα αυτιά των διοικούντων. Μετά και από αυτές τις φήμες, θα φαινόταν τουλάχιστον… παράξενο στα μάτια του κόσμου, να κινούμασταν προς άλλο προπονητή, μόλις λίγες ημέρες μετά που κάποιος είπε για πρώτη φορά τα πράγματα με το όνομά τους, και με αυτόν τον κάποιο να είναι ο Πάμπος Χριστοδούλου.

Και ακόμη πιο παράξενο, όταν ο ίδιος έθεσε εαυτόν για να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας, ενώ προσωπική μας άποψη είναι ότι πληροί όλα τα κριτήρια για να αναλάβει το δύσκολο έργο του χτισίματος της νέας Ανόρθωσης (π.χ το μικρό μπάτζετ που θα υπάρχει του χρόνου).

Με όλα αυτά λοιπόν, και να υπήρχαν κάποιες σκέψεις για αναζήτηση νέου προπονητή, τέθηκαν στο περιθώριο και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Anorthosis24, η άποψη που επικρατεί αυτή τη στιγμή είναι να κρατήσουν τον Κύπριο τεχνικό στο Αντώνης Παπαδόπουλος και του χρόνου, και να του δώσουν τα κλειδιά της ομάδας σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ