“Αράχνιασε” η μπουτίκ

Μπήκαμε ήδη στο Μάιο και η μπουτίκ  της ομάδας μας παραμένει ακόμα κλειστή!

Η μπουτίκ, η οποία είναι κλειστή από την αρχή της περιόδου, ακόμα δεν έχει ανακαινιστεί, ούτε έχει βρεθεί τρόπος να έρθει νέο υλικό για να πωληθεί. Το Anorthosis24, από το Νοέμβριο(!) επεσήμαινε την ανάγκη να ανοίξει το κατάστημα αναμνηστικών. Ακούσαμε από προεδρικά χείλη (διάσκεψη τύπου Σάββα Κάκου) ότι θα είναι έτοιμη στα γενέθλια της ομάδας στις 30 Ιανουαρίου. Μάλιστα, στα μέσα του Γεννάρη – πριν το ματς με τον Απόλλωνα – έγινε και παζαράκι για ξεπούλημα των εναπομείναντων προϊόντων.

Το Φεβρουάριο, αφού το προηγούμενο χρονικό ορόσημο πήγε περίπατο, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου μιλούσε για μπουτίκ εντός Μαρτίου. Από τότε παρήλθε ένας ακόμα μήνας, ούτε φωνή όμως, ούτε ακρόαση.

Το ποιος κοροϊδεύει ποιον είναι άγνωστο: Η IBG τη διοίκηση ή η διοίκηση εμάς; Η συμφωνία προνοεί συνεργασία της εταιρίας με την Ανόρθωση για εφτά χρόνια. Τι ποσό έχουμε προεισπράξει γι’ αυτήν; Τι ποσοστό επί των πωλήσεων μας αναλογεί; Μετρά και η φετινή χρονιά στις εφτά;

Έπειτα, είναι και άλλα ερωτήματα: Ποιός μίλησε για τις 30/1; Η IBG ή εμείς δίχως να τους ρωτήσουμε; Εάν το έκανε η IBG και για οποιονδήποτε λόγο “έπεσε έξω” στα κτιριακά θέματα, δεν θα έπρεπε το στοκ των αναμνηστικών να είχε φτάσει στην Κύπρο; Πού βρίσκεται;

Τέλος, τι είδους “σοβαρή εταιρία” δεν μπορεί να ανακαινίσει ένα μικρό κατάστημα σε ένα διάστημα πέραν των έξι μηνών; Ακόμα και να ήθελε να το… κτίσει απ’ την αρχή, θα το είχε κάνει μέχρι τώρα! Είναι από αυτούς που περιμένουμε να μας… αναβαθμίσουν τον τομέα του μάρκετινγκ; Ζήτω που καήκαμε!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ