Αναλύοντας τις δηλώσεις Κάκου

Οι δηλώσεις που έκανε χθες ο Πρόεδρος της ομάδας μας, Σάββας Κάκος, στο Anorthosis24, κρίνονται ως πολύ σημαντικές, και για αυτό άλλωστε παίζουν πρώτο θέμα σε όλα τα αθλητικά μέσα της χώρας.

Όταν ο Πρόεδρος ενός τεράστιου σωματείου όπως η Ανόρθωση, λέει πως ο προϋπολογισμός του ποδοσφαιρικού τμήματος θα πέσει στο ενάμιση εκατομμύριο Ευρώ, τότε εύλογα δημιουργείται το ερώτημα για το πώς η ομάδα θα μπορέσει να έχει πορεία πρωταθλητισμού με τη νέα χρονιά.

Αυτό δεν μπορούμε να το απαντήσουμε. Αυτό θα διαφανεί από τις κινήσεις που θα γίνουν με βάση αυτό το ποσό που ανέφερε ο κ. Κάκος. Σίγουρα, θα υπάρχουν ομάδες με αρκετά ψηλότερο μπάτζετ από το δικό μας. Όμως, όλες οι ομάδες θα αναγκαστούν να το μειώσουν, όπως ακριβώς θα κάνουμε και εμείς φέτος.

Το παιγνίδι θα παιχτεί από τις κινήσεις που θα γίνουν. Πρέπει να γίνει εξαιρετική δουλειά από τους υπεύθυνους του ποδοσφαιρικού τμήματος, για να έρθουν ποδοσφαιριστές μεγάλης ποιότητας με το ελάχιστο ποσό. Ας πάρουμε το παράδειγμα της περσινής ΑΕΛ. Μπεμπέ και Αιρόσα, από τους καλύτερους στις θέσεις τους στην Κύπρο, αγωνίζονταν για ψίχουλα σε σχέση με αυτά που παίρνουν άλλοι συνάδελφοί τους.

Αλλά για να έρθουν στην Κύπρο, κάποιοι τους ήξεραν και τους μελετούσαν μήνες πριν. Ένας από αυτούς τους κάποιους είναι στον πάγκο της ομάδας μας αυτή τη στιγμή, και υπό τις περιστάσεις, είναι ο κατάλληλος για να αναλάβει να χτίσει τη νέα Ανόρθωση και να την επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών.

Ο Κάκος κατά την παρουσίαση Πάμπου, είχε πει πως κατά 90%, ο τελευταίος θα είναι και στον πάγκο της ομάδας με τη νέα χρονιά. Κάποια πράγματα που έρχονται στα αυτιά μας όμως, φανερώνουν ότι αυτή τη στιγμή τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Όπως είπαμε, η πιο σίγουρη λύση για την Ανόρθωση της νέας χρονιάς, θα είναι να παραμείνει ο Πάμπος, για πολλούς και διάφορους λόγους.

Ο Κάκος ανέφερε επίσης, ότι θα κάνει τη δική του αυτοκριτική στη Γενική Συνέλευση. Και κατά τη δική μας άποψη, η αυτοκριτική του θα πρέπει να είναι για πολλά, γιατί σαν κεφαλή του σωματείου της Ανόρθωσης, άργησε ή δεν πήρε και καθόλου μέτρα για να μην επέλθει ή να σταματήσει η κατρακύλα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ