Κάκος στο Ano24: 1,5 εκ. το μπάτζετ της νέας χρονιάς – Διαψεύδει για Δέλλα

Με το Σάββα Κάκο επικοινώνησε το Ανόρθωσις24, προκειμένου να ξεκαθαρίσει τα όσα γράφονται και ακούγονται το τελευταίο εικοσιτετράωρο γύρω από την ομάδα και το μέλλον της.

Ο κ. Κάκος, ξεκαθάρισε ότι οι ποδοσφαιριστές είναι πληρωμένοι μέχρι την 31η Ιανουαρίου – μισθοί που καταβλήθηκαν τα μέσα Μαρτίου – ενώ τους μισθούς Φεβρουαρίου θα πρέπει να τους πάρουν μέσα Απριλίου. Επιπλέον, τόνισε ότι τα όσα πριμ δόθηκαν στους παίχτες ως τώρα, πληρώθηκαν κανονικά. Δεν έκρυψε την απογοήτευσή του, τόσο για την αγωνιστική συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών το τελευταίο διάστημα, όσο και ιδιαίτερα για την ντροπιαστική τους εμφάνιση χθες. Δεν έκρυψε και τη διστακτικότητα που είχε για την αποδέσμευση Ρόνι Λεύι, κάτι που όπως άφησε να νοηθεί δεν έφερε τα ποθητά αποτελέσματα.

Με σαφή αυτοκριτικό τόνο, παραδέχτηκε ότι έγιναν σοβαρά λάθη από τον ίδιο και την διοίκησή του, τα οποία επιφυλάσσεται να αναλύσει διεξοδικά στη Γενική Συνέλευση των μελών. Εκεί, θα λεχθούν πολλά και για το μοντέλο διοίκησης της ομάδας, το οποίο προφανώς απέτυχε παταγωδώς. Δεν έκρυψε πάντως τη δυσφορία του για τη στάση διαφόρων που βρίσκονται κοντά και γύρω στην διοίκηση αλλά και για παλιά χρέη και υποχρεώσεις που προκύπτουν.

Ο προϋπολογισμός της νέας περιόδου θα είναι αισθητά μειωμένος, εντασσόμενοι πλέον στη νέα εποχή για το ποδόσφαιρο. Από 2,8 εκατομμύρια ευρώ που ήταν φέτος το μπάτζετ του ποδοσφαιρικού τμήματος, του χρόνου πέφτει στο μισό περίπου, καθώς δεν θα ξεπεράσει το 1,5 εκατομμύριο ευρώ!

Ρωτήσαμε ακόμα για το μέλλον της ομάδας όσον αφορά στην τεχνική ηγεσία. Ο Πρόεδρος διέψευσε κατηγορηματικά τα περί ενδιαφέροντος για Τραϊανό Δέλλα, για τον οποίο τρέφει μεγάλη εκτίμηση και θεωρεί ότι έχει σοβαρό έργο να διατελέσει στην ΑΕΚ. Ο Πάμπος Χριστοδούλου – όπως μας ανέφερε – θα είναι στην ομάδα και του χρόνου, φτάνει να το θελήσει ο ίδιος αλλά θα εξαρτηθεί και από τον προϋπολογισμό, υπογράμμισε με νόημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ