Μια απ’ τα ίδια…

Ακόμα μια χρονιά τελειώνει, δίχως η ποδοσφαιρική ομάδα να έχει διακριθεί σε Κύπρο ή Ευρώπη, για τέταρτο διαδοχικό έτος.

Ο Ρόνι Λεύι έφυγε πριν τα πλέυ-οφ και ο Πάμπος Χριστοδούλου ανέλαβε όταν ίσως ήταν πλέον αργά. Η Μεγάλη Κυρία όχι μόνο δεν έχει κερδίσει, αλλά ούτε γκολ δεν έχει πετύχει από τότε, χωρίς όμως να μπορεί αυτή η αποτυχία να χρεωθεί στον Κύπριο τεχνικό. Πολύ πιθανόν βέβαια, αν του χρόνου παραμείνει ο κ. Χριστοδούλου στο τιμόνι της Μεγάλης Κυρίας και τα πράγματα δεν πάνε καλά, να… θυμηθούμε τα φετινά και να του τα χρεώσουμε!

Σε επίπεδο έμψυχου υλικού, ενώ μέχρι το Μάρτιο όλοι δήλωναν ότι είχαμε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές, πλέον γνωρίσαμε τους παίχτες-τουρίστες, τους υπερεκτιμημένους, αυτούς που δεν παίζουν για τη φανέλα, λες και υπάρχουν ακόμα τέτοιοι… Αντιλαμβανόμαστε ότι βρισκόμαστε προ ακόμα μιας επιχείρησης-σκούπας, για πολλοστή φορά τα τελευταία έτη. Από ανώτατο διοικητικό στέλεχος, ακούσαμε ότι το 90% των ποδοσφαιριστών πρέπει να φύγουν! Αυτό σημαίνει – αν υλοποιηθεί – μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε αποζημιώσεις και άλλα τόσα για να έρθουν οι νέες φουρνιές παιχτών. Φυσιολογικά, το μυαλό των περισσοτέρων πάει και στις μίζες που θα πέσουν στους γνωστούς-άγνωστους, για να πουλήσουν την πραμάτεια τους.

Ούτε διοικητικά τα πράγματα είναι ρόδινα. Ο Σάββας Κάκος έδειξε απογοητευμένος για το οικονομικό κομμάτι, αλλά δεν φαίνεται να αποχωρεί. Αποχωρούν ωστόσο αρκετά από τα μέλη της διοίκησής του και μάλιστα πρωτοκλασάτα. Άλλοι γιατί δεν μπορούν οικονομικά να αντεπεξέλθουν στη νέα εποχή, άλλοι γιατί διαφωνούν με το μοντέλο διοίκησης – όπως αφήνουν να διαρρεύσει. Για μέρες, ακουγόταν έντονα ότι ο Αντώνης Δημητρίου κάνει κίνηση να επιστρέψει, κάτι που διέψευσε στο Ανόρθωσις24, όταν του ζητήσαμε να σχολιάσει. Συνεπώς, όσοι αναζητούν “νέα μέρα” στα διοικητικά της ομάδας – και δεν είναι λίγοι – θα πρέπει να έχουν και έτοιμη πρόταση να παρουσιάσουν.

Ο απλός κόσμος, παρακολουθούμε με θλίψη και αγωνία τις εξελίξεις στο Σωματείο μας. Για άλλη μια φορά είμαστε μάρτυρες σε ένα θέατρο παραλόγου, ζώντας μια απ’ τα ίδια στο τέλος της χρονιάς. Αμφισβήτηση, αμφιβολίες, έριδες, συμφέροντα και στο μέσο όλων αυτών, η Ανόρθωσις!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ