Πως θα αγωνιστεί ο ΑΠΟΕΛ

Το πιο σημαντικό παιχνίδι για τη φετινή χρονιά έχει φθάσει για την ομάδα μας η οποία σε λίγες ώρες θα αντιμετωπίσει την ομάδα του ΑΠΟΕΛ σε ένα παιχνίδι για τη μάχη του τίτλου. Ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο η ομάδα μας θα πρέπει να κερδίσει πάση θυσία μιας και δεν υπάρχει περιθώριο νέων απωλειών. Ας δούμε πως θα αγωνιστεί ο αντίπαλος στο σημερινό παιχνίδι. Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, μάλλον θα παρατάξει την ίδια ενδεκάδα με αυτήν των τελευταίων αγώνων μιας και η ομάδα του προέρχεται από ένα σερί νικών.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται σίγουρα ο Διονύσης Χιώτης. Ο Πάρντο είναι τιμωρημένος με κόκκινη κάρτα από τον αγώνα με την ΑΕΚ στο ΓΣΖ μιας και μάζεψε με τα χέρια τη μπάλα εκτός μεγάλης περιοχής στη τελευταία φάση του αγώνα.

Στο δεξί άκρο της άμυνας θα είναι ο Σέρτζιο ενώ στο αριστερό άκρο θα παίξει ο Κλουκόφσκι. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Ολιβέιρα και Μπόρδα με μια επιφύλαξη καθώς ο Γιοβάνοβιτς μπορεί να επαναφέρει τον Καρυπίδη δίπλα στον Ολιβέιρα.

Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Τζιόλης και Μοράις ενώ μπροστά τους θέση διεκδικούν οι Μπέκμαν και Πίντο με τον πρώτο να είναι ο επικρατέστερος.

Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα βρεθεί ο Μαντούκα, στο αριστερό ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπιτόν.

Με ένα σύστημα 4-3-3 θα αγωνιστεί σήμερα ο ΑΠΟΕΛ και με την ομάδα μας να αγωνίζεται με ένα πιο γεμάτο κέντρο ελπίζουμε ότι θα καταφέρει να περιορίσει τις επιθέσεις του ΑΠΟΕΛ και σκοράρει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ