«Περνάμε δύσκολες στιγμές»

Για τον οικονομικό βραχνά του σωματείου, μίλησε στο ραδιόφωνο του SuperSport FM ο Σύμβουλος επικοινωνίας της ομάδας μας Αλέξανδρος Αλεξάνδρου. Τόνισε πως χρειαζόμαστε μισό εκατομμύριο ευρώ για να περάσουμε τα κριτήρια του Μαρτίου, και αναφέρθηκε σε περιπτώσεις όπου υπάρχουν οφειλές εκ μέρους της ομάδας μας. Αναλυτικά:

 «Όπως πολύ καλά γνωρίζετε και γνωρίζει και ο κόσμος, υπάρχει πρόβλημα οικονομικό όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στην κοινωνία. Ανεπηρέαστο δεν μένει ούτε το δικό μας σωματείο. Ενόψει κριτηρίων υπάρχει ένα θέμα καθώς χρειάζεται περίπου μισό εκατομμύριο για να διευθετήσουμε κάποιες οφειλές  για να μην έχουν πρόβλημα.

Το οικονομικό είναι ένας καθημερινός Γολγοθάς. Είναι δεδομένη η βοήθεια του κόσμου, δεν έχουμε παράπονο όμως μόνο με την συνεισφορά του κόσμου δεν μπορούν να καλυφθούν τρέχουσες υποχρεώσεις και οι παλιές οφειλές. Υπάρχουν πολλές ανοικτές περιπτώσεις ενώπιον  της ΦΙΦΑ που αφορούν ποδοσφαιριστές που πέρασαν τα προηγούμενα χρόνια από την ομάδα μας όπως οι Μπάκλει, Σειρού, Μεδίνα, Πάχαρς, Ντοπρασινοβιτς, Κοβαλέφσκι και άλλοι, ενώ εξοφλήθηκαν και αρκετές άλλες υποχρεώσεις όπως π.χ σε Μούσλιν, Σκοπελίτη, Μαρκίνος, Φερνάντες και Μάντζιο.

Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα βρεθούν οι τρόποι και οι λύσεις για να μην έχουμε πρόβλημα. Πραγματικά όμως περνάμε δύσκολες στιγμές, δεν πρέπει να εφησυχαστούμε , ο κόσμος πρέπει να βοηθά. Έχουμε κι εμείς σοβαρά οικονομικά θέματα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ