Τα διλήμματα του Ρόνι Λέβι

Η απουσία του Γιαν Ρέζεκ αλλά και ο τραυματισμός του Τόνι Κάλβο, φέρνουν σε διλήμματα τον τεχνικό της ομάδας μας Ρόνι Λέβι ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Ως γνωστό, ο Γιαν Ρέζεκ έχει συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών (τέσσερις) και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ από την άλλη ο Τόνι Κάλβο δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό τον οποίο απεκόμισε στον επαναληπτικό κυπέλλου με την Ομόνοια στο Αντώνης Παπαδόπουλος.

Έτσι, ο Ρόνι Λέβι θα πρέπει να σκεφτεί ξανά και ξανά για το ποιούς θα χρησιμοποιήσει στην επιθετική τριπλέτα. Δεδομένοι πρέπει να θεωρούνται οι Ρικάρντο Λαβόρδε και Μπάρακ Ιτζχάκι. Απ’εκεί και πέρα την τρίτη θέση διεκδικούν με αξιώσεις ο αρχηγός της ομάδας μας Γιαννάκης Οκκάς και ο Εβάντρο Ρονκάτο με τον πρώτο να θεωρείται πιο σίγουρος. Ένα σενάριο το οποίο δεν αποκλείεται και ίσως μας εκπλήξει είναι να χρησιμοποιηθεί ο Ανδρέας Αβραάμ ως αριστερός εξτρέμ και να μεταφερθεί ο Λαβόρδε στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Το άλλο ερωτηματικό έχει να κάνει για τις τρεις θέσεις στο χώρο του κέντρου. Ο Σπαντάτσιο δεν βγαίνει από την εντεκάδα ενώ τις άλλες δυο θέσεις διεκδικούν οι Αλέξα, Σκοπελίτης και Λαμπάν. Ο τεχνικός της ομάδας μας ίσως να αφήσει στον πάγκο ένα εκ των Σκοπελίτη και Αλέξα και να επαναφέρει τον Γάλλο στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Είναι εμφανές ότι στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα μας παρουσιάζει πρόβλημα στον οργανωτικό τομέα αφού ο Σπαντάτσιο κλείνεται από τους αντιπάλους και δεν μπορεί να κάνει το παιχνίδι του. Ο Λαμπάν όμως, του οποίου τα οργανωτικά προσόντα είναι αρκετά καλά, μπορεί να δώσει τις λύσεις στο χώρο της μεσαίας γραμμής και με αυτό τον τρόπο να απελευθερωθεί ο Τζουλιάνο Σπαντάτσιο.

Όλα αυτά όμως είναι στα χαρτιά. Αυτός που θα επιλέξει τους πρώτους έντεκα είναι ο Ρόνι Λέβι και αναμένουμε με αγωνία να δούμε τον σχηματισμό που θα παρατάξει στο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ