Κλειδί το Τσίρειο

Το ισόπαλο παιχνίδι με την ΑΕΚ ανήκει πλέον στο παρελθόν, όπως στο παρελθόν ελπίζουμε να μείνει και η γκίνια που μας μαστίζει το τελευταίο διάστημα.

Μπροστά μας, η πάρα πολύ δύσκολη έξοδος στο Τσίρειο. Είναι ίσως από τους δυσκολότερους αγώνες που έχουμε να δώσουμε, αν όχι ο δυσκολότερος στον δεύτερο γύρο. Η ΑΕΛ είναι η μοναδική ομάδα που δεν κερδίσαμε, ακόμα. Θα τα παίξει όλα για όλα, μιας και είναι η τελευταία της ευκαιρία να διεκδικήσει είσοδο στην τετράδα, έστω κι αν κατά βάθος – βλέποντας το πρόγραμμα ΑΕΚ και Ομόνοιας – ξέρει πως είναι σχεδόν αδύνατο. Γι’ αυτό άλλωστε και οι δηλώσεις απογοήτευσης του Ζόρζε Κόστα στο ΓΣΠ, πριν από δυο βράδια.

Από την άλλη πλευρά, η ομάδα της Λεμεσού μόνο φόβητρο δεν είναι. Εάν η Ανόρθωσις πιάσει τη γνωστή της απόδοση, είναι σοβαρή αμυντικά – όπως ήταν άλλωστε και στο παιχνίδι με την ΑΕΚ – και πιο συγκεντρωμένη επιθετικά, μπορεί και θα φύγει με το τρίποντο από το στάδιο της Λεμεσού. Η αντίπαλος έδειξε να έχει αδυναμίες αμυντικά και ειδικά στα στημένα. Δόξα τω Θεώ, οι εκτελέσεις του Σπαντάτσιο είναι μοιρογνωμόνιο, ενώ πέραν του Ιντζχάκι, στην αντίπαλη περιοχή προωθείται πλέον και ο Γκάλαμαζ, ο οποίος “μυρίζεται” το γκολ σε τέτοιες φάσεις.

Σοβαρότερος αντίπαλος, είναι ο κακός μας εαυτός. Η ισοπαλία, φυσιολογικά έφερε απογοήτευση, ενώ οι εκδηλώσεις αποδοκιμασίας του κόσμου προς το πρόσωπο του Ρόνι Λεύι δεν βοήθησαν. Ο Ισραηλινός, οφείλει να συμπεριφερθεί με επαγγελματισμό – όπως μας συνήθισε άλλωστε – και πέραν από το τεχνικό κομμάτι, να δουλέψει και στην ψυχολογία.

Ο κόσμος, θα καταπιεί την όποια απογοήτευση και θα βρεθεί στις εξέδρες του Τσιρείο. Οι οπαδοί μας, είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία πεπεισμένοι για τη θετική έκβαση της χρονιάς, βλέποντας από τη μια τις νίκες με τα χίλια ζόρια και δέκα χιλιάδες σπρωξίματα του κυριότερου αντιπάλου και γνωρίζοντας από την άλλη τις δυνατότητες της Μεγάλης Κυρίας. Άπαντες, θεωρούν τον επερχόμενο αγώνα κλειδί για τη συνέχεια και είναι αποφασισμένοι να βοηθήσουν με το δικό τους τρόπο την ομάδα μας να φύγει από το Τσίρειο με τους τρεις βαθμούς της νίκης στο χέρι!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ