Η ώρα του Λέβι

Πολλά γράφτηκαν και πολλά ειπώθηκαν για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων. Από εδώ και πέρα όμως, αφήνουμε πίσω μας ότι προηγήθηκε και βλέπουμε μόνο τα παιγνίδια που έρχονται. Με δύο νίκες με ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ, η ομάδα ανεβαίνει και πάλι στη κορυφή που δικαιωματικά της αξίζει, και βλέπει πολύ καλύτερα τα δύσκολα παιγνίδια των πλέιοφ.

Είναι η ώρα που ο Λέβι θα κάνει την αυτοκριτική του, μαζί με τους ποδοσφαιριστές που έχουν και εκείνοι μεγάλο μερίδιο ευθύνης, και θα παρουσιάσει μία ακόμα καλύτερη Ανόρθωση που εκτός από τις εντυπώσεις, θα παίρνει και την ουσία.

Εντεκάδα που… δεν κερδίζει, αλλάζει, και μετά από δύο συνεχόμενα παιγνίδια που με την ίδια εντεκάδα δεν ήρθε η νίκη, ίσως η Λέβι πρέπει να αναθεωρήσει τις απόψεις του για κάποιους ποδοσφαιριστές. Ο κακός Ρέζεκ των τελευταίων αγώνων θα χάσει το παιγνίδι με την ΑΕΛ λόγω κίτρινων καρτών και σίγουρα θα υπάρξει μία αλλαγή στην επίθεση. Αν δεν προλάβει ο Κάλβο να επανέλθει από τον τραυματισμό του, ίσως δούμε τον Αβραάμ να παίρνει μία θέση στα άκρα της επίθεσης μαζί με τον Λαβόρδε.

Στο χώρο της μεσαίας γραμμής, Αλέξα και Σκοπελίτης τα πήγαν καλά στα αμυντικά τους καθήκοντα, αλλά το τρίποντο με την ΑΕΛ είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητο, έτσι ίσως δούμε επιστροφή στο 4-4-2, ή αν επιμείνει στο 4-2-3-1, να δούμε επαναφορά του Λαμπάν στην εντεκάδα.

Περισσότερα για τα αγωνιστικά θα πούμε μέσα στην εβδομάδα, καθώς μέχρι το Σάββατο μπορεί να γίνουν αρκετά. Η πίστη για το τρίποντο και την επαναφορά της ομάδας στις επιτυχίες είναι εκεί όμως, και στα πόδια μας είναι να παρουσιάσουμε την Ανόρθωση που ξέρουμε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ