Π.Χατζηλιασής: «Για όνομα του Θεού… μας βλέπουν»

Έχουν καταντήσει κουραστικοί. Χωρίς να θέλουμε να επισκιάσουμε την αστοχία των ποδοσφαιριστών μας, η φετινή διαιτησία δεν παύει να είναι μια παράμετρος για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας μας το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο τηλεοπτικός φακός έδειξε δυο κόκκινες κάρτες σε ΑΕΚ και ένα πέναλτι υπέρ της ομάδας μας. Ως αναμενόμενο, τίποτα απ’αυτά δεν καταλογίστηκε. Οι φάσεις και οι λανθασμένες αποφάσεις από τους διαιτητές που παραθέτουμε  δεν είναι στη δική μας κρίση αλλά όπως αναλύθηκαν από τους αναλυτές επίμαχων φάσεων.

1) Δεύτερη κίτρινη σε Μέρτακκα σε αγκωνιά στον Ρικάρντο Λαβόρδε

defteri kitrini mertakas

 

2) Κεφαλοκλείδωμα στον Ιντζχάκι εκτός φάσης από τον Φαν Ντάικ. Απ’ευθείας κόκκινη κάρτα!

kokkini van daig

3) Καθαρή παράβαση πέναλτι στον Αλέξα μετά την άστοχη έξοδο του Χαίμοφ

penalti

Σε αντίθεση με το άλλο ντέρμπι στη Λευκωσία όπου δεν καταλογίστηκε καθαρό πέναλτι υπέρ της ΑΕΛ σε χέρι του Μπόρδα ενώ ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Οουόν δέχθηκε ανύπαρκτη κόκκινη.

Κάποιοι ζήτησαν πρωτάθλημα επί ίσοις όροις. Δυστυχώς δεν εισακούστηκαν. Όπως σωστά είπε ο συγκεκριμένος κύριος οι στολές αυτών με τα μαύρα έχουν το σήμα κάποιας ομάδας πάνω. Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη η χαρακτηριστική παροιμία η οποία ανέφερε ο κ.Αλεξάνδρου: «Απόν αντρέπεται ο κόσμος εν δικός του».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ