Ανόρθωση 3 – 0 Ομόνοια: Σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση

Σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, πήρε η ανδρική ομάδα πετόσφαιρας της Μεγάλης Κυρίας, η οποία επικράτησε της Ομόνοιας με 3-0 σετ στο Θεμιστόκλειο.

Η ομάδα μας, μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και διατηρώντας το προβάδισμα καθόλη τη διάρκεια του πρώτου σετ, το κέρδισε τελικά 25-19.

Στο δεύτερο σετ, η Ανόρθωσις μπήκε νωθρά και η Ομόνοια δεν έχασε την ευκαιρία να πάρει νωρίς σημαντικό κεφάλι στο σκορ. Σιγά σιγά όμως η ομάδα του Μάριου Κοντού ανέκαμψε και ροκάνισε τη διαφορά. Παρόλο που δεν καταφέραμε να ξεφύγουμε στο σκορ μέχρι το τέλος, εντούτοις πήραμε το σετ με 25-22.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ τα πράγματα απλοποιήθηκαν, με το Φοίνικα να κατακτά εύκολα το σετ με 25-17 και το παιχνίδι με 3-0.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε για άλλη μια φορά με αρκετούς νεαρούς στη σύνθεσή της  (Παναγιωτίδης, Χαραλαμίδης (Λίμπερο), Αγαθοκλέους, Χρυσοστόμου Παναγιώτης, Σαββίδης) οι οποίοι άφησαν εξαιρετικά θετικές εντυπώσεις και καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που βρέθηκε στο Θεμιστόκλειο.

Ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη, 4 Απριλίου, στο Λευκόθεο.

Το τέλος του αγώνα, ακολούθησε η βράβευση των πετοσφαιριστών μας από την Ομοσπονδία, για την κατάκτηση της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα.

Ο αγώνας μεταδόθηκε ζωντανά από την ιστοσελίδα μας. Σε οπτικογράφηση, μπορείτε να τον παρακολουθήσετε εδώ.

Αναλυτικά τα σετ:

1ο σετ: 8-2, 16-10, 21-17, 25-19

2ο σετ: 7-8, 16-14, 21-19, 25-22

3ο σετ: 8-4, 16-09, 21-16, 25-17

Ανόρθωσις (Μάριος Κοντός): Αγαθοκλέους, Πλατρίτης, Παναγιωτίδης, Μοντόγια, Σμιθ, Βέρντι (λίμπερο) Χαραλαμπίδης (Σαββίδης, Κοντός, Π.Χρυσοστόμου)

Ομόνοια (Ιγκόρ Βορονίν): Χομαγιούν, Σάββα, Αντωνιάδης, Τσουρής, Σπανός, Βορονίν (λίμπερο) Σ.Αποστόλου (Xατζηθωμά, Καπνίσης)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ