Η LTV να σταθεί αλληλέγγυα στους φοιτητές

Πάρα πολλοί είναι οι κάτοικοι εξωτερικού – στην πλειοψηφία τους φοιτητές – οι οποίοι κάθε βδομάδα ακουμπούν τον οβολό τους στην LTV, την Primetel, τη Cytavision, προκειμένου να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας.

Αυτή η περίοδος, δεν είναι σαν όλες τις άλλες. Δεν είναι λίγοι οι φοιτητές που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, οι γονείς τους έχουν χάσει ή φοβούνται ότι θα χάσουν τις δουλειές τους και οι ίδιοι είναι αδύνατο να βρουν κάποια δουλειά για να συμπληρώσουν το χαρτζιλίκι τους.

Καλούμε τις ανωτέρω εταιρίες και ιδιαίτερα την LTV, την κάτοχο των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της ομάδας μας, να σταθούν αλληλέγγυοι στους φοιτητές. Έστω και προσωρινά, για το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, να μειώσουν σημαντικά το κόστος αγοράς ενός αγώνα. Ας θέσουν το αυριανό παιχνίδι στη συμβολική τιμή του ενός ευρώ, προκειμένου να στείλουν και το μήνυμα προς το φίλαθλο κόσμο που για τόσα χρόνια τους αιμοδοτεί αγόγγυστα, ότι συμπαραστέκονται στις δύσκολες στιγμές που αυτός περνά. Ας κάνουν κάτι αντίστοιχο, με μείωση των τιμών και στα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι-0φ.

Μόνο κερδισμένοι θα βγουν άλλωστε από μια τέτοια κίνηση, αφού πέραν από το κοινωνικό τους πρόσωπο που θα δείξουν, όπως θα διαπιστώσουν πολλοί φοιτητές θα προτιμήσουν τις ραδιοφωνικές μεταδόσεις αντί τα συνδρομητικά κανάλια…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ