Το τρίπτυχο της επιτυχίας

Το αυριανό παιχνίδι δύναται να κριθεί στις λεπτομέρειες εντούτοις για να μηδενίσουμε την πιθανότητα το τελικό σκορ να καθοριστεί από εξωγενείς παράγοντες, θα πρέπει να δοθεί έμφαση σε τρείς κυρίως τομείς.

Καταρχήν θα πρέπει να υπάρξει υπομονή τόσο από τους ποδοσφαιριστές, όσο και από τον κόσμο. Στο τέλος της ημέρας αυτό που μετράει είναι οι τρείς βαθμοί και λίγη σημασία έχει αν το γκολ έρθει στο πρώτο ή στο τελευταίο λεπτό. Επίσης δεν είναι μείζον ζήτημα αν το παιχνίδι λήξει 1-0 ή 4-0.

Εν συνεχεία θα πρέπει ο προπονητής να παρουσιαστεί με καθαρό μυαλό και να διορθώσει κατά τη διάρκεια του αγώνα τα κακώς έχοντα. Είναι απολύτως φυσιολογικό να παρουσιαστούν προβλήματα ή τομείς προς βελτίωση στα 90 λεπτά του αγώνα και η μαγκιά θα είναι ο εντοπισμός και η επίλυσή τους.

Εν κατακλείδι, θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση σε συγκεκριμένα ζευγάρια όπως αυτά των Μαντούκα-Άντιτς, Μοράις-Σπατάτσιο και Ινζχάγκι-Μπόρδα, από τα οποία θα καθοριστεί εν πολλοίς το ποσοστό κατοχής της μπάλας αλλά και η αποτελεσματικότητα των δύο ομάδων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ