Η σημασία της νίκης

Μεγάλη σημασία θα έχει για την ομάδα μας ενδεχόμενη νίκη στο αυριανό ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Άπαντες στο στρατόπεδο της Μεγάλης Κυρίας είναι πανέτοιμοι για τον αυριανό κρίσιμο αγώνα και είναι αισιόδοξοι ότι στο τέλος θα τα καταφέρουν.

Με νίκη αύριο η Ανόρθωσις σκαρφαλώνει και πάλι στην κορυφή του πρωταθλήματος. Σημαντικό στοιχείο αφού είναι και η τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος και έτσι είναι μια ευκαιρία να μπούμε πρώτοι στη φάση των ομίλων.

Επίσης, η ψυχολογία θα έρθει και πάλι με το μέρος των ποδοσφαιριστών μας. Σίγουρα, η ψυχολογία δεν είναι και η καλύτερη τη συγκεκριμένη στιγμή στις τάξεις της ομάδα μας, ενώ με μια νίκη αύριο όλα θα γυρίσουν και πάλι και το συγκρότημα του Ρόνι Λεύι θα ανέβει τόσο βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το αυριανό αποτέλεσμα δεν θα κρίνει κάτι στο πρωτάθλημα αλλά η σημασία του είναι μεγάλη.

Διπλής σημασίας είναι το αυριανό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Όποια απ’αυτές καταφέρει να πάρει το τρίποντο, θα πάρει συνάμα ψυχικές δυνάμεις ενόψει των πλέι οφς. Ελπίζουμε ότι οι παίχτες μας θα παρουσιαστούν σοβαροί στον αγωνιστικό χώρο και θα τα καταφέρουμε!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ