Σκίστε τα τσιατίρκα!

Γεια σας συμΜΑΧΗΤΕΣ,

Εύχομαι σε όλους σας καλό μήνα να έχετε, αλλά και στην αγαπούλα μας μόνο επιτυχίες! Όσο κοντεύει ο Μάης, ο πόλεμος θα είναι μεγαλύτερος αδέρφια μου γι’αυτό τώρα πρέπει να γίνουμε πιο συσπειρωμένοι και πιο ενωμένοι από ποτέ. Άρχισαν να αλλάζουν και νόμους εκεί στην δικαστική. Καλά τώρα θα μου πείτε εδώ κατάργησαν ολόκληρο υποβιβασμό για να μην στείλουν την μεγάλη τους “αγάπη” στην Β’ κατηγορία… Στις φωτοβολίδες θα κωλώσουν;

Τα έκαναν όλα φέτος αλλά πάλι δεν μπορούν να τα καταφέρουν! Αυτός είναι και ο λόγος που τους γυρίζει τόσο πολλά και είναι τόσο λυshιασμένοι! Εμεγαλώσαν τις διαστάσεις των γηπέδων, αναιρέσαν κόκκινες κάρτες, πριμοδοτήσεις, ιστορίες κακά και προπάντων αν τους δείξεις κίτρινη κάρτα εν να την φαν για μπανάνα… ο άλλος ο καραγκιόζης που την ημέρα που είπε “θα το πάρουμε με το έτσι και το θέλω”, εν εφκήκε να ξανακάμει δήλωση. Αφίστε τον τζιαμέ ρε σκατάες να τον πιορώνετε τζαι να μεν κάμνει τίποτε, ο πίθηκος!

Μα γιατί σας γυρίζει μάνα μου που είμαστε πρώτοι;
Γιατί σας γυρίζει καρδούλες μου που έχουμε καλύτερη ομάδα;
Γιατί σας γυρίζει αγαπούλες μου που κάμνουμε όργια κάθε εβδομάδα μες τα γήπεδα;
Γιατί αγγελάκια μου;

Επειδή ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ρε αλαβροί! Είσαστε ένα κινητό παναύρι που κάθε εφτομάδα πάτε τζαι στήννεστε πόξω που ένα γήπεδο!

Στα δικά μας ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ! Την ερχόμενη Κυριακή αντιμετωπίζουμε άλλο ένα από τα πολλά εμπόδια.. Στον Ολυμπιακό παίζουν τον αγώνα της χρονιάς όπως δηλώνουν (εν μες τα τσιατίρκα που εν να σας σύρουμε τζαι εν τζιμέσα που εν να σας το “κάμουμε”). Δεν γνωρίζουμε τον λόγο που βλέπουν τον αγώνα σαν τελικό, αλλά εγώ προσωπικά νομίζω ότι η μεταγραφή Πιέρου είχε να κάμει και με χαππούθκια. Πρέπει να τους εδώκαν λία που τζείνα που επερισσέψαν γιατί εν εξηγήται αλλιώς! Μαννοκούλλουφοι, τσιατιράες, αντίσκηνα, παράρτημα της σύνθετης λέξης αΚΟΠελ, εφηβική Μπαρτσελόνα. Άτε στ’ανάθεμμαν τζαι εν να ρουφήσετε μια την Κυριακή τζαι εν ναν ούλλη δική σας! Θέλω σας ούλλους τζαμέ!

Ήμουν καυστικός πρωί πρωί. Συγγνώμη αδέρφια μου αλλά… ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ **** ΤΟ αποέλ ΟΕ ΟΕ ΟΕ!!!

Σας χαιρετώ,

Blue Panther

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ