Στην τελική ευθεία

Δύο ημέρες απομένουν μέχρι τον αγώνα μας με τον Ολυμπιακό στο Αντώνης Παπαδόπουλος, και η προετοιμασία συνεχίζεται με προπονήσεις σήμερα και αύριο, με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Λέβι να είναι πολλά.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει είναι να παρουσιάσει μία εντεκάδα ορθολογικά στημένη, και την ίδια ώρα να έχει στην διάθεσή του στον πάγκο ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα δώσουν ποιότητα με την είσοδό τους στον αγώνα. Για τον λόγο αυτό, Ντουάρτε και Αβραάμ θα παίξουν σημαντικό ρόλο καθώς αγωνίζονται σε θέσεις που δεν υπάρχουν άλλες λύσεις αυτή τη στιγμή.

Η Ανόρθωση όπως έδειξε φέτος, είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα, και αντιμετωπίζει το παιγνίδι ως μία μεγάλη πρόκληση. Είμαστε ακόμη στην 20η αγωνιστική, και θα έρθουν και άλλα παιγνίδια που θα έχουμε τόσες απουσίες λόγω καρτών. Μπορούμε να πούμε ότι το παιγνίδι με τον Ολυμπιακό είναι σαν μία «πρόβα τζενεράλε» για ανάλογες περιπτώσεις στη συνέχεια του πρωταθλήματος, και τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές καλούνται να αποδείξουν για ακόμα μία φορά στο Κυπριακό φίλαθλο κοινό ότι τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ