Ποδόσφαιρο 101-Μέρος β’

Φίλες και φίλοι καλωσορίσετε στο δεύτερο μέρος του μαθήματος: Ποδόσφαιρο 101. Παρακαλούμε κάτσετε φρόνιμα για να ξεκινήσουμε.

Όσοι χάσατε το χτεσινό μάθημα, παρακαλώ κοιτάξετε στις σημειώσεις.

Ακροπορδαλά, σταμάτα να τρώεις την μάππα! Η παττίχα εν στο διπλανό τραπέζι.

Chipmunk σταμάτα να κλαίεις επειδή τις έφαες στο τάβλι. Grow up. Τζιαι ξαπόλα τους φακέλλους, για να μεν τους συγχύσεις πάλε.

Λοιπόν, ξεκινούμε την ανάλυση των πορδών του άσφαιρου, από την 11η αγωνιστική, μέχρι την 20ή. Ο ακροπορδαλάς είχε την καλοσύνη να κάμει και πρόβλεψη για τις επόμενες αγωνιστικές, μέχρι και το φινάλε του β’ γύρου για αυτό θα τις δούμε αναλυτικά.

11η Αγωνιστική
ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ=1-3

«Αποβάλλεται λανθασμένα ο Μπόρδα. Ψευδιώτης/Δημητρίου Ακολούθησε η γνωστή παρωδία αποφάσεων της ΚΟΠ και της Δικαστικής».

Join the club! Αν τζιαι νομίζω πως τούτο το λάθος που έγινε εναντίον σας ήταν το πρώτο τζιαι το τελευταίο για την επόμενη χιλιετία, εντούτοις σας υπενθυμίζω πως οι πλείστες που τις 5 κόκκινες που επιάσαμε μαζί σας, ήταν από υπερβολικές μέχρι τζει που τις υπερβολικές. Φήμες που κάνουν λόγο ότι ο Ψευδιώτης έχει που τότε που έκαμε το λάθος που εν κλεισμένος στην απομόνωση σε μια βραχονησίδα νότια του Αιγαίου με μια φέτα μουχλιασμένο ψωμί να του αποστέλλεται καθημερινώς, δεν επιβεβαιώνονται από τα αρμόδια σώματα του συνδέσμου διαιτητών.

Τζιαι στο κάτω-κάτω, εν ο Καρυπίδης που έπρεπε να αποβληθεί. Ήρτεν σας μια χαρά η απόφαση.

Α, τζιαι παρεμπίπτοντος, το πρώτο σας γκολ ήταν οφσάιντ (surprise, surprise).

http://www.youtube.com/watch?v=fVYH6VY7CFE

ΑΕΚ-ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ=2-3

«Πέναλτι για την ΑΕΚ στο 0-1 δε δίνεται. Στο 2-1 δύο παίκτες κτυπούν στο κεφάλι στη μικρή περιοχή της ΑΕΚ, ο διαιτητής δεν σταματά το παιχνίδι και στην αντεπίθεση οι βρωμισμένοι ισοφαρίζουν. Στο 2-3 και στα τελευταία λεπτά του αγώνα ο Ίλιτς σκίζει τη φανέλα του Πιντάδο ενώ διεκδικούσαν θέση στη μικρή περιοχή των βρωμισμένων σε εκτέλεση φάουλ. Ο διαιτητής όχι μόνο δε δίνει 2η κίτρινη στον Αλέξα αλλά στέλλει τον Πιντάδο να αλλάξει φανέλα. Χρυσοστόμου/Χαραλάμπους. Ο Εβραίος τερματοφύλακας της ΑΕΚ με τα πιο λίγα τέρματα μέχρι το παιχνίδι αυτό, κάτι παθαίνει και δεν ανταποκρίνεται επαρκώς. Ο Εβραίος όμως προπονητής του τον αφήνει στο παιχνίδι».

Εβραίος ο ένας, εβραίος ο άλλος. Έχουν ονόματα τα πλάσματα, σιόρ. Ο Χαϊμόφ τζιαι ο Μπεν Σιμόν. Μάθε τους τατάες σου. Anyway, ας πάρουμε τα πράματα από την αρχή. Ας πούμε ότι λανθασμένα δεν δόθηκε το πέναλτι, για χάρη συζήτησης. Αφού σιόρ αμέσως μετά εβάλαν το γκολ τους. Εν είχαν παράπονο. Για τους παίκτες που εν χαμέ τζιαι που εσυνεχίστηκε το παιχνίδι, PLEASE. Σαμπώς τζιαι δεν τα κάμνετε τούτα εσείς, μάνες του Fair Play (αθθυμάστε που ήταν να το πιάσει η Ομόνοια το 2009-10 τζιαι στο μεταξύ μας παιχνίδι εσύρνετε αντικείμενα για να διακοπεί τζιαι να πιάμε το παιχνίδι στα χαρτιά, αλλά τζιαι το πρωτάθλημα; Τζείνο άραγες σου μετρά fair play;) Όσον αφορά το κλάμα σου περί Χαϊμόφ, έφαε τρία γκολ μαζί μας, αλλά τζιαι θκυο που τη Δόξα, τζιαι άλλα θκυο που την Σαλαμίνα. Λαλείς να του επροκαλέσαμε ψυχολογικά που τα τρία παστελλάκια που του εδώκαμεν; Think about it.
Το ότι ο Ίλιτς σκίζει τη φανέλα του Πιντάδο, η φάση μετρά ως μη γενόμενη διότι δεν παιζόταν παιχνίδι, απλά εμάχουνταν να πιάσουν θέσεις. Αφήνω το ως δαμέ γιατί αν πω παραπάνω θα κρούσει ο νους σου τζιαι θέλω την προσοχή σου μέχρι το τέλος. .

12η Αγωνιστική
ΑΕΠ-ΑΠΟΕΛ=0-2 Τράττου/Σκαπούλλης

Μα έτσι εν να σε έχω σιόρ; Όποτε έχετε αμφισβητούμενες φάσεις, να play pellon; Να τα αφήνεις ασχολίαστα; Το 0-1 σας ήταν με πέναλτι φάντασμα, στο 38’.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ-ΑΕΛ=1-1
«Δίνεται ανύπαρκτο φάουλ έξω από την περιοχή της ΑΕΛ και γίνεται το 1-0. Πέναλτι για την ΑΕΛ στο 1-0 σε χέρι του Σκοπελίτη δε δίνεται. Κόκκινη στο Ντεντέ σε καθαρή διεκδίκηση της μπάλας στο 1-1 και ενώ η ΑΕΛ πίεζε για τη νίκη. Τσαγγάρης/Ιωάννου»

Όι τζιαι έξω που την περιοχή σκέτο. Άμαν σε θκιαβάσει ένας που εν είδε το ματς, εν να νομίζει ότι το φάουλ ήταν σχεδόν πόξω που την επανορθωτική. Εν να μεν ήταν 40 μέτρα τουλάχιστον; Αλλά λαλείς να ήθελε να μας σπρώξει για τη νίκη τζιαι έδωκεν μας φάουλ που το Πέκκιουγιου, ξέροντας πως ο Ρέζεκ θα μπορούσε να σκοράρει παντές τζιαι η πόρτα ήταν 40 εκατοστόμετρα μπροστά του;

Αλλά άτε, όπως ήταν 1-0 το σκορ, στο 52’ ο Σα κτυπά εκτός φάσης τον Άντιτς (απευθείας κότσινη). Στην φάση που ακολούθησε, ο Σκοπελίτης κόφκει την μάππα που πολλά κοντινή απόσταση. Τωρά πώς ρε τεράστιε είδες χέρι στη συγκεκριμένη φάση τι να σου πω. Εκάθεσουν τίποτε ανατολική; Έρκεσαι να μας θαυμάσεις άραγες σου; Anyway, ας πούμε ότι αφού θα ήταν κότσινη, δεν θα υπήρχε τζείνη η φάση που κλαίεσαι.

Γιατί εν αναφέρεις τις κίτρινες κάρτες που έδωσε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα στον Σιέλη, με αποτέλεσμα να παίζουμε με 10 παίκτες τζι ενώ εδέρναμε 1-0; Αλλά μεν μου απαντήσεις, τωρά θυμήθηκα πως ο Τσαγγάρης ήταν διαιτητής.

Τζιαι η κότσινη στον Ντεντέ ήταν στο 90’. Ακόμα τζι αν δεν ήταν, εβοήθησεν μας πολλά ο ρεφ σας.

Επίσης, ξέχασες να αναφέρεις τα πέναλτι σε Λαβόρδε και Ρέζεκ που είχε η Ανόρθωση.

http://www.youtube.com/watch?v=cP2QroWejsM

13η Αγωνιστική
ΑΠΟΕΛ-ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ=0-1

«Αναστασίου/Δημητρίου Ο διαιτητής σωστά έπαιξε 50-50 και όχι έδρα όπως συμβαίνει συνήθως στο κοτέτσι».

Ακριβώς. Όποτε παίζουμε σας 50-50, τζιαι 11 εναντίον 11 κερδίζουμεν σας. Επίσης το ματς αποτελεί σταθμό για μας γιατί χάσαμε τον Χατζηλιασή από προσώπου γης. Ευτυχώς, εβρέθηκε όμως πριν 1-2 εφτομάδες, γιατί αρκέψαμε να ανησυχούμε για το ποιος θα μας κάμει την απονομή.

14η Αγωνιστική
ΑΠΟΕΛ-ΕΝΠ=1-0

«Πέναλτι στο 0-0 δε μας δίνεται. Χριστοδούλου/Λοίζου»

Έλα τωρά, κακομαθημένε. Πέναλτι εμάς που εν μας εδώκαν… Έτσι τζι αλλιώς στο τέλος εδέρετε. Νο biggie.

ΑΕΠ-ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ=0-2 Ηλία/Δημητρίου
Να υποθέσω ότι άφηκες το ασχολίαστο επειδή εδέραμεν καθαρά; 100% Crystal Clear; Οξά που το σφίχτου-σφίχτου για να φκάλεις κάτι, τελικά έκαμες τα πάνω σου;

15η Αγωνιστική
ΔΟΞΑ-ΑΠΟΕΛ=0-3 Μασιάς/Παπαχαραλάμπους

Το ματς που επέσαν αγκαλίτσες και φιλάκια με Chipmunk, Χατζηλούκα (πρώην παίκτης του ΑΠΟΕΛ) τζιαι Φερνάντες. Όι πως εννοώ τίποτε μεμπτό. Just saying…

ΕΝΠ-ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ=1-2
«Πέναλτι για την ΕΝΠ στο 1-0 δε δίνεται. Παναγή/Καπιτανής»

Στη φάση τζείνη που λαλείς, ο παίκτης της Ένωσης εν εδιαμαρτυρήθηκε, οπότε λαμβάνουμεν το σαν άκυρο. Όποιος παίχτης πέφτει χαμέ σε οποιοδήποτε σημείο του γηπέδου εν τζιαι σημαίνει πως εν πέναλτι (τζιαι μιλούμεν πάντοτε σε περιπτώσεις που δεν είναι παίκτης του ΑΠΟΕΛ). Εκτός της κότσινης του Κωνσταντίνου, έπρεπε να πιάσει τζιαι ο Μουλαζίμης. Τζιαι είχαμε τζιαι πέναλτι που δεν μας δόθηκε με τον Οκκά. Τζιαι τωρά μιλάς για ένα παιχνίδι που είχαμε ένα σωρό τελικές προσπάθειες.

16η Αγωνιστική
ΑΠΟΕΛ-ΑΛΚΗ=1-1

«Πέναλτι στο 0-0 δε μας δίνεται. Χρυσοστόμου/Δημητρίου»

Μιλά για τη φάση που, κάτσε να χρησιμοποιήσω την έκφραση σου, “κλαππώθηκε” μόνος του ο Αλωνεύτης;

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ-ΔΟΞΑ=3-0 Χριστοδούλου/Σκαπούλλης

17η Αγωνιστική
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ-ΑΠΟΕΛ=1-2

«Δύο πέναλτι στο 1-0 και στο 1-1 δε μας δίνονται. Τράττου/Γεωργίου»
Η κάρτα εσάς ήταν κόκκινη, ενώ με μας του Σανταμαρία που ήταν πανομοιότυπη φάση δεν ήταν; Πάλε φέρνεις τα ούλλα πούκουππα… Υπενθυμίζω το ρεσιτάλ σας με τα λεπτά των καθυστερήσεων! Πόσα ήταν; 6;

ΑΛΚΗ-ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ=0-3
«Αποβάλλεται ο Σανταμαρία από το 15’ και μετά ακολουθεί ένα ωραίο φιλικό παιχνίδι. Παναγή/Χ”Χαραλάμπους Τρεις μέρες πριν συναντήθηκαν σε παιχνίδι κυπέλλου στο κοτέτσι με σκορ 1-1 το οποίο σημαδεύτηκε από έντονη στοιχηματική δραστηριότητα».

Για την κότσινη τα είπαμεν. Έτσι τζι αλλιώς επαίξαμεν μεγάλη μάππα τζείνη τη νύχτα. Κρίμας που έλειπες τζιαι δεν μας απόλαυσες! Υποσχόμαστε να παίξουμε την ίδια μάππα, αλλά τζιαι καλύτερη μαζί σας. Θα σας προσφέρουμε σόου.

Τωρά για το ματς που επαίχτηκε στο στοίχημα… λαλείς να είμαστε τόσο μαζόχες που να χρειαστούμε 120 λεπτά να γυρίσουμε ματς για να πιάμεν πρόκριση, την ώρα που μεσολαβεί μετά τον επαναληπτικό ντέρμπι με την Ομόνοια;

18η Αγωνιστική
ΑΠΟΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ=1-1
«Πέναλτι στο 1-0 δε μας δίνεται. Δημητρίου/Παπαβαρνάβα»

Απορώ δαμέ για ποια πέναλτι αναφέρεσαι. Στην τούμπα του Αντόρνο; Διότι τζιαμαί λεβέντη μου δεν ήταν πέναλτι. Οξά για την άλλη, την ξεκαρδιστική τη φάση που εσυγκρουστήκαν οι παίκτες σας τζια ακούστηκε το «εεεεεε» που την κερκίδα;

Δεν αναφέρεσαι επίσης στη φάση του γκολ σας, στο οποίο ο Μαντούκα έδωκε την πάσα πόξω που την περιοχή. Τι σύμπτωση όμως α; Ούλλα τα «περίεργα» γκολ εν που σας που γίνονται. Πολλά καλή η αποτυχημένη προσπάθεια να μας πείσετε ότι η μάππα ήταν στον αέρα την ώρα που εγινίσκετουν η πάσα.

mantouka

http://www.youtube.com/watch?v=G8_eJNYhZ90

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ-ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ=0-0
«Πέναλτι για τον Απόλλωνα δε δίνεται. Χρυσοστόμου/Χ”Χαραλάμπους»

Το πέναλτι που γράφεις, μόνο εσύ το είδες/φαντάστηκες. Κιάορκας, πόσο μαστουρωμένος ήσουν τζείνη την ώρα που τα έγραφες ή που εθώρες το ματς; Εν μας λαλείς επίσης για την κότσινη που έπρεπε να πιάσει ο Απόλλωνας στις καθυστερήσεις του α’ ημιχρονου. Παίζουμεν πελλόν;

19η Αγωνιστική
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΕΛ=0-2

Δύο πέναλτι στο 0-0 δε μας δίνονται. Νικολάου/Λοίζου

Ε καλάν σιόρ, αφού το ματς ήταν πουλημένο για να κερδίσετε δαμέ. Τούτο εν τω εσκαρφίστηκα εγώ, λαλούν το οι ίδιοι οι παράγοντες του Ολυμπιακού. Γελούμε ακόμα για το πώς εκαταφέρετε να τους γελάσετε, αφού πριν το ματς ετάξετε τους το Σολάρι τζιαι μετά εκατέληξε στον Απόλλωνα. Ε ρε γλέντια…

ΟΜΟΝΟΙΑ-ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ=1-3
«Καμία σχέση με ντέρμπι και τους Εβραίους παίκτες της Ομόνοιας να συναγωνίζονται ποιος θα κάνει τα περισσότερα λάθη. Αναστασίου/Παπαβαρνάβα»

Εσύ τωρά θεωρείς πως όπου Εβραίος πρέπει να υπάρχει αλληλεγγύηση για να πιάσουμε το πρωτάθλημα; Μιλούμε δαμέ ξεπερνάς κάθε σενάριο επιστημονικής φαντασίας (κοντέφκει το ίδιο σενάριο που εξεκινήσετε να λαλείτε ότι το ματς μας με τον Ολυμπιακό ήταν στημένο τζιαι πως ήσασταν σίουροι πως ο κίτρινος φάκελλος ήταν για μας, τρομάρα σας).

Υπενθυμίζω σου φίλτατε πως ο Σπούνγκιν «έσβησε» τον Λαβόρδε στο συγκεκριμένο παιχνίδι, στο οποίο σημείωσε το 3-1 έπρεπε τουλάχιστον να ήταν 4-1 ή έστω 5-1.

20η Αγωνιστική
ΑΠΟΕΛ-ΣΑΛΑΜΙΝΑ=2-0

Μασιάς/Σκαπούλης

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ=4-3
«Πέναλτι για τον Ολυμπιακό στο 0-0 δε δίνεται. Σκαπούλλης/Καπιτανής Παιχνίδι φιάσκο το οποίο σημαδεύτηκε από τα περίφημα SMS που δεχόταν ο πάγκος του Ολυμπιακού μετά το 2-3. Ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού γίνεται αλλαγή μόλις σημειώνει το 2-3. Το παιχνίδι σημαδεύτηκε επίσης από έντονη στοιχηματική δραστηριότητα και ειδικά μετά το 2-3 στο Live Betting η τιμή των βρωμισμένων για νίκη έπεφτε αντί να αυξάνεται».

Το ματς στο οποίο εχαλάσαν οι σχέσεις σας με το παράρτημα σας, αφού δεν εκαταφέραν να μας κόψουν βαθμούς τζιαι έτσι εν επιάσαν το πριμ που τους ετάξετε. Θωρείς όνειρα ακόμα στη φάση που λαλείς ότι δεν δόθηκε πέναλτι στα τσατίρκα.

Ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού εζήτησε που μόνος του να γίνει αλλαγή. Για την στοιχηματική δραστηριότητα ήρτε σήμερα η απάντηση σου που την ΚΟΠ τζιαι προς απογοήτευση σας εγίνετε ρεζίλι τζιαι περίγελο πάλε. Φυσικά, επιλεκτικά πάλε, ξεχνάς να αναφέρεις ότι τ0 2-1 άρχισε που φάουλ στον Λαμπάν (και δεύτερη κίτρινη στον παίχτη του Ολυμπιακού) που δεν εδόθηκε, όπως επίσης και το τέρμα που ακυρώθηκε όπου ακόμα και εσύ ακροπορδιστή, κάλυπτες τον Ιτζάγκι.

Αυτά για σήμερα. Αύριο θα επανέλθουμε με τις προβλέψεις του άσφαιρου, στις οποίες σαν νέος Νοστράδαμος / Καζαμίας αναφέρει τα αποτελέσματά μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ