Μεταγραφικός σχεδιασμός

Είναι πλέον ϕανερό ότι ο καλοκαιρινός μεταγραϕικός σχεδιασμός πιθανόν να άρχισε πρόωρα.

Οι προσθήκες Αβραάμ, Ντουάρτε και Γκάλαμαζ δεν μπορούν να δικαιολογηθούν σαν “απαραίτητες”, αϕού η ομάδα απέδειξε μέχρι στιγμής περίτρανα ότι και με το υπάρχον ρόστερ μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ϕετινής χρονιάς. Παρ’ολα αυτά, ο Ρόνι Λέβι επιθυμούσε τις προσθήκες Ντουάρτε και Γκαλαμάζ όσο το δυνατό γρηγορότερα και με μία πρόχειρη ανάλυση του ρόστερ μας, ο λόγος είναι ολοϕάνερος. Με τις αναμνήσεις νωπές από το στραπάτσο του καλοκαιριού με την Ντίλα Γκόρι, του Εβραίου τα παιδιά τον Γεννάρη ϕέρνουν παίχτες. Ο Ρόνι Λέβι θέλει από τώρα να αποκτήσει η ομάδα την απαιτούμενη ομοιογένεια ούτως ώστε να είναι απόλυτα έτοιμη τον Ιούλιο για να περάσει στους χρυσοϕόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ.

Είναι γνωστό της πάση ότι η ομάδα μας έχει αρκετά σοβαρά οικονομικά προβλήματα και η κατάκτηση του πρωταθλήματος από μόνη της, ναι μεν θα λυτρώσει όλο τον Ανορθωσιάτικο κόσμο δεν θα επιϕέρει όμως και τα απαιτούμενα έσοδα για να βγούμε από το οικονομικό αδιέξοδο αν δεν συνοδευτεί από την είσοδο μας στους ομίλους της κορυϕαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Εντύπωση επίσης προκαλεί η εμμονή του προπονητή μας όσο αϕορά στις επιλογές του στις εκάστοτε μεταγραϕικές περιόδους. Του προτάθηκαν άπειροι δεξιοί οπισθοϕύλακες, κεντρικοί αμυντικοί αλλά και επιθετικοί περιοχής, εντούτοις επέμενε για μεγάλο χρονικό διάστημα στους Ντουάρτε και Γκάλαμαζ, όπως επέμενε για Αλέξα, Ιτζχάκι και συνεχίζει τώρα να επιμένει για τον Κολαούτι. Επιλογές που τον δικαιώνουν μέχρι στιγμής στο έπακρο.

Εν κατακλείδι και λαμβάνοντας υπόψιν την παραμονή όλων των βασικών στελεχών στο υπάρχον ρόστερ, η ομάδα μας με την πιθανή κάθοδο του Κολαούτι αλλά και ενός ποιοτικότατου αμυντικού χαϕ αναμένεται να καταστεί πανίσχυρη έχοντας και την απαιτούμενη ομοιογένεια για να ΞΑΝΑκάνει το άλμα και να συνεχίσει τις χρυσές σελίδες που γράψαμε το 2008. Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι επόμενοι 8 μήνες ίσως να είναι οι σημαντικότεροι στην σύγχρονη ιστορία του Σωματείου μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ