Το αήττητο καλά κρατεί

Την αήττητη πορεία τους προς τον τίτλο του πρωταθλητή συνεχίζουν οι κοπέλες μας στην πετόσφαιρα. Στο ντέρμπυ που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο κλειστό του ΑΤΙ, η Ανόρθωσις επιβλήθηκε του Απόλλωνα με 3-1 σετ.

Οι κοπέλες μας ξεκίνησαν δυνατά στο πρώτο σετ και με ένα εκπληκτικό σερί της πασαδόρου μας, Κάλιας Βασιλείου στο σερβίς, άνοιξαν διαφορά στα μέσα του σετ, για να το πάρουν στο τέλος με 25-17.

Στο δεύτερο σετ ωστόσο, και παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας προηγείτο και στα δύο τεχνικά time out (8-4, 16-14), οι Λεμεσιανές βελτίωσαν εντυπωσιακά την υποδοχή τους, χτύπησαν με τις κεντρικές τους, εκμεταλλεύτηκαν κάποια δικά μας παιδαριώδη λάθη και πήραν το σετ με 23-25.

Οι φωνές του προπονητή μας, Μίχαηλ Ομελτσένκο αφύπνισαν τις πετοσφαιρίστριές μας, οι οποίες στο τρίτο σετ ανέβασαν πάλι στροφές και το πήραν σχετικά εύκολα με σκορ 25-18.

Στο τέταρτο και καθοριστικό σετ, οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο, μέχρι το δεύτερο τεχνικό time out (15-16). Στη συνέχεια όμως, Μαρίνα Λαβρούκ και Τατιάνα Μουντρίσκαγια πήραν πάνω τους τις επιθέσεις και οδήγησαν τον Φοίνικα στην επικράτηση με 25-20.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι: Βασιλείου, Λαβρούκ, Μουντρίσκαγια, Γκόρινα, Ιωάννου, Κούτα, Παύλου, Αγγελοπούλου (λίμπερο), Δαυίδ (λίμπερο).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ