Η Λευκωσία είναι σε απόγνωση…

… έφαγε μια γερή απ’ την Ανόρθωση!

Μόνο τούτος ο τίτλος ταιρκάζει για τσιαλιμούθκια των χωραϊτών!

Ξεκινούμε με τον περιβόητο “ΚΙΤΡΙΝΟ ΦΑΚΕΛΟ” και το “στημένο παιγνίδι” με τα τσιατήρκα.

Τελικά ήρτε ο φάκελος αλλά ΔΕΝ αφορά την δική μας Ομάδα ή το παιγνίδι μας με τα τσιατήρκα… Νάμπον ρε λαστιχαρούθκια; Επελλάναμεν; Εγύρισεν σας; Φακκάτε πιέλλες; ΝΑ ΠΕΛΛΑΝΕΤΕ! ΝΑ ΣΑΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΡΕ ΛΑΣΤΙΧΑΡΟΥΘΚΙΑ!!! ΑΠΑΝΑΪΑ ΜΟΥΥΥΥ!!!!! ΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΡΕ!!!!! ΟΥ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑΝ ΟΙ ΧΩΡΑΪΤΕΣ!!!! Εκαταλάβετε ότι φέτος ΚΑΜΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ, όποτε το θέλουμε, όπως το θέλουμε τζαι γουστάρουμε να χαντακώννεστε μπροστά που τες τηλεοράσεις σε κάθε ΓΚΟΛ της Ομάδας μας;

Εχονέψετε ότι η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ φέτος εν 2-3 σκαλιά πιο πάνω που τα μπουρδέλα σας; Χάτε μάνα μου, πιάστε τον φάκελλο, τυλίξετε τον να γίνει χωνί, πάρτε φόρα τζαι ΠΙΣΚΑΛΙΑΤΕ ΤΟΝ τζιαμε που ξέρετε!!!!!! ΑΤΕΕΕΕΕΕΕ!!!! ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ ΚΟΥΦΑΕΣ ΤΡΙΤΖΙΕΦΑΛΕΣ!!!!!! Ξιμαροφυλή!

Χόχοι, είσαστε θλιβεροί, παττισμένοι τζαι κάμνετε κινήσεις πανικού. Εν ξέρω καν αν αξίζει να ασχοληθώ μαζί σας. Θέλετε τζαι σεις πόλεμο; ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΤΕ.

Εσυνασπιστήκετε ούλλοι εναντίον μας. Bring it on. Έχουμε πολλούς τρόπους να νικήσουμε ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ γιατί πολύ απλά ΔΕΝ μπορείτε να συγκριθείτε μαζί μας. ΟΥΤΕ σε ΚΕΡΚΙΔΑ, ΟΥΤΕ σε ΟΜΑΔΑ τζαι σίουρα ΟΥΤΕ ΣΕ ΗΘΟΣ.

Τελικά φέτος δεν πάμε απλά για Πρωτάθλημα και Κύπελλο αλλά πάμε για κάθαρση του Κυπριακού Ποδοσφαίρου. Ούτε σταυροφόροι να ήμασταν! Άτε, υπομονή ως τον Μαϊο τζαι μετά υπομονή ως την κλήρωση των Ομίλων.

ΦΕΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΦΕΤΟΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.

Χαιρετισμούς από το Μέτωπο,

Ο Δικηγόρος του Διαβόλου.

Y.Γ: Λαστιχάριες, φύετε τες Ελληνικές σημαίες που την κερκίδα σας. Είσαστε πολλά βρωμισμένοι για τα κρατάτε το Σύμβολο του Έθνους μας εσείς που βρίζετε Κατεχόμενες Πόλεις. Ποιοι; ΕΣΕΙΣ που ο ΤΖΥΡΗΣ ΣΑΣ ΕΝ ΒΑΡΩΣΙΩΤΗΣ!

Υ.Γ.2: Το πλέον παρανοϊκό εν το ότι η μισή σας πόλη ρε ΗΛΙΘΙΟΙ εν κατεχόμενη τζαι τα 3/4 των οπαδών σας εν που την κατεχόμενη Πόλη και επαρχία Λευκωσίας!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ