Παιχνίδι της χρονιάς… μέχρι το επόμενο!

Το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, έμελλε να είναι και το σπουδαιότερο για την ομάδα μας στην πετόσφαιρα ανδρών.

Αύριο, στις 20:00 το βράδυ, στο Σπύρος Κυπριανού, η Μεγάλη Κυρία καλείται να κερδίσει για πρώτη φορά στη φετινή περίοδο την ΑΕΚ Καραβά, κατορθώνοντας έτσι να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, δίχως συγκάτοικο. Θυμίζουμε, ότι η ομάδα του Μάριου Κοντού βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα με 24 βαθμούς σε 13 αγωνιστικές, έχοντας τη Νέα Σαλαμίνα και την ΑΕΚ να την καταδιώκουν με 23 και την Αναγέννηση να ακολουθεί με 21, έχοντας εξασφαλίσει θέση στην τετράδα, μη κινδυνεύοντας από την Ομόνοια που έμεινε στους 19.

Σε περίπτωση νίκης, η ομάδα μας πάει στα πλέυ-οφ με πλεονέκτημα έναντι των συνδιεκδικητών. Σε αντίθετη περίπτωση, ακόμα και στο χειρότερο σενάριο της ήττας μας με 3-0 και νίκης της Νέας Σαλαμίνας που αντιμετωπίζει τον Παφιακό στην Πάφο με 0-3, τα δεδομένα διαμορφώνονται ως εξής: Η ΑΕΚ μένει στην τρίτη θέση με χειρότερη αναλογία σετ (ένα λιγότερο), ενώ τα δυο βαρωσιώτικα σωματεία θα ισοβαθμούν με ακριβώς την ίδια αναλογία (35/15) σετ, οπότε θα μετρήσουν τα μεταξύ τους παιχνίδια. Εκεί, οι δυο ομάδες έχουν από μια νίκη με 3-0 σετ, προηγείται όμως η ομάδα μας με 4 πόντους διαφορά, οι οποίοι της δίνουν την πρωτιά!

Όλοι όμως στο στρατόπεδο της ομάδας μας είναι αισιόδοξοι για το αυριανό παιχνίδι, η ομάδα είναι πανέτοιμη, έχει ενισχυθεί ως γνωστόν και με ακόμα ένα ξένο πετοσφαιριστή, ενώ η ψυχολογία βρίσκεται φυσιολογικά στα ύψη! Μοναδικό ζητούμενο η νίκη, που θα μας επιτρέψει να μπούμε φουριόζοι στα πλέυ-οφ, με ακόμα πιο ενισχυμένη ψυχολογία αλλά και βαθμολογικό πλεονέκτημα!

Σπύρος Κυπριανού, Παρασκευή 8/2/2013, ώρα: 20:00 

Διαιτητές: Γ. ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ – Γ. ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ  
Επόπτες:  Μ. ΑΝΤΩΡΚΑΣ – Κ. ΚΟΓΙΩΝΗΣ
Σημειωτής:  Π. ΘΕΟΔΩΡΟΥ                   Βοηθ. Σημειωτής: Γ. ΛΕΥΤΕΡΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ