Άξιος σεβασμού και εμπιστοσύνης

Δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης των προπονητικών προσόντων και μεγάλων ικανοτήτων που έχει ο Ισραηλινός προπονητής της ομάδας μας Ρόνι Λέβι. Ειδού και ο λόγος που κανείς δεν τον έχει κατακρίνει στις δύο ήττες της ομάδας μας σε πρωτάθλημα και κύπελλο με Νέα Σαλαμίνα και Ομόνοια αντίστοιχα. Καμία μουρμούρα και λιγοστές αναφορές στα λάθη τα οποία κατά την άποψη του κόσμου έκανε.

Αυτό δείχνει καθαρά την εμπιστοσύνη που έχει ο κόσμος στο προπονητικό τιμ. Ο Ρόνι Λέβι είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής, με μεγάλες προπονητικές ικανότητες και αυτό δεν τυγχάνει αμφιβολίας. Εντούτοις μας το έχει αποδείξει πάμπολλες φορές τόσο τη περσινή σεζόν αλλά τόσο και στη φετινή.

roni levi

Τα δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα δεν πρέπει να προκαλούν μουρμούρα και δυσανασχέτηση. Αυτά συμβαίνουν σε όλες τις ομάδες και είναι φυσιολογικά φαινόμενα. Δεν είναι και το πιο απλό, μια ομάδα να αποδίδει το ίδιο για 20 παιχνίδια. Κανένας από εμάς δεν πρέπει να έχει το παραμικρό παράπονο από τον τεχνικό της ομάδας μας. Είναι άξιος σεβασμού και εμπιστοσύνης και είμαστε βέβαιοι ότι θα μας το αποδείξει λιαν συντόμως.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ