«Άσφαιρος» ο Μίκι Μάους

Το παιχνίδι της Τετάρτης με την Ομόνοια στο Κύπελλο ήταν το τέταρτο στη σειρά παιχνίδι που δεν σκοράρει ο Τζουλιάνο Σπαντάτσιο. Ο «Μίκι Μάους» έχει να δει δίχτυα από το παιχνίδι πρωταθλήματος με την Αλκή στο ΓΣΖ όταν πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας μας από την άσπρη βούλα στο 57ο λεπτό.  Απ’εκείνο το παιχνίδι και μετά, συγκεκριμένα με Απόλλωνα εντός, Ομόνοια εκτός, Νεα Σαλαμίνα εκτός και Ομόνοια εκτός (Κύπελλο) ο Βραζιλιάνος δεν έχει σκοράρει. Μεσολάβησε το παιχνίδι με τον Ολυπιακό στο Αντώνης Παπαδόπουλος στο οποίο δεν αγωνίστηκε λόγω τιμωρίας, αφού είχε συμπληρώσει απαγορευτικό αριθμό κίτρινων καρτών.

spantatsio paralimni

Ο Τζουλιάνο Σπαντάτσιο ξεκίνησε πιο ορεξάτα τη σεζόν και αυτό φαίνεται καθαρά αφού στα τελευταία παιχνίδια η απόδοση του είναι σχετικά πεσμένη σε σύγκριση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Σίγουρα αυτό οφείλεται και στη γενική εικόνα της ομάδας αφού είναι προφανές ότι η ομάδα διέρχεται από μια περίοδο πτώσης στην απόδοση της.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο Τζουλιάνο θα επανέλθει στις καλές παρουσίες. Ελπίζουμε ότι η διακοπή αυτή θα είναι χρήσιμη τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα μας.  Είναι μια καλή ευκαιρία για τους ποδοσφαιριστές να πάρουν ανάσες, να γεμίσουν ξανά τις μπαταρίες και να ανεβάσουν πάλι στροφές για τις υπόλοιπες 11 αγωνιστικές που απομένουν έτσι ώστε να καταφέρουν να σηκώσουν την κούπα το Μάη και να μας κάνουν όλους ευτυχισμένους!

spantatsio vraveusi

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ