FAQ you ρε! (Ερωτήσεις/απαντήσεις)

Χρόνια μας πολλά λεβέντες, λεβέντισσες μου!

Σήμερα εν τα γενέθλια του ιστορικότερου σωματείου στην Κύπρο τζιαι μόλις έπιασα ένα δωράκι το οποίο μου έφτιαξε την μέρα.

Ξέρετε, σαν τζείνες τις καρτούες που σου στέλνουν όποτε έχεις γενέθλια τζι έχει αστεία μέσα; Που μερικές φορές παίζουν τζιαι μουσικούα, αν δεν έκατσε η μπαταρία τους που τες πολλές φορές που τις εχρησιμοποίησε τζείνος/τζείνη που ήταν να σου την αγοράσει επειδή ήβρεν την πολλά αστεία;

Τζείνες!

Ε λοιπόν, με ιδιαίτερη χαρά σας αναφέρω πως ο ακροπορδαλάς δεν μας ξέχασε σήμερα!

Έφαε τη φασολάδα του τη Δευτέρα τζιαι σήμερα πρωί πρωί, αρκέψαν οι παρενέργιες. Έθεσε τα ακόλουθα ερωτήματα, τα οποία θα του τα απαντήσουμε, μιας τζιαι ενδιαφέρεται παραπάνω για μας, αντί για τα χάλια της ομάδας του.

Λοιπόν, πάμε στις Frequently Asked Questions (όποτε του συμφέρει) του άσφαιρου:

Απορία 1: «Πως γίνεται μια ομάδα μετά από τόσες αγωνιστικές να μην έχει κάνει ποτέ τη λεγόμενη ποδοσφαιρική κοιλιά; Πως γίνεται οι βρωμισμένοι να είναι πάντα σε φόρμα και να κερδίζουν το ένα παιχνίδι μετά το άλλο με τέτοια ευκολία;»

Απάντηση 1: Εν φυσικό να απορείς, μιας τζιαι εφορτώσετε μας τόσες τζίτρινες, κότσινες τζιαι ακόμα είμαστε που πάνω σας. Φέτος είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε παιχταράες. Εν εξαρτούμαστε αποκλειστικά που τον Λαβόρδε όπως προηγουμένως, που άμαν εν ήταν στην μέρα του εν ήταν ούτε η ομάδα στην μέρα της. Με την Ομόνοια ήταν χασιμιός, αλλά είχαμε τον Κάλβο να κεντά που την άλλη.

Τζι επίσης, το πρωτάθλημα εν το πιάνεις με το να λαλείς «με το έτσι τζιαι το θέλω» (ξέρετε εσείς). Το πρωτάθλημα κερδίζεις το στο γήπεδο (τζιαι όι τάσσοντας τον Σολάρι στο παράρτημά σας, άσχετα αν τους εγελάσετε στο τέλος τζιαι πάει αλλού, έτσι ανθρώποι είσαστε).

Τζιαμαί στον Αρχάγγελο εμάθετε να αγοράζετε τα παιχνίθκια τζιαι να μπήετε στους παίκτες σας αναβολικά Αspro Clear τζιαι μάλλον εξιάσετε πως υπάρχουν τζιαι οι προπονήσεις τζιαι ο σωστός προγραμματισμός. Μεν ξεχνάς πορδαλά, πως είχαμε τζοιλιά τεσσάρων χρόνων. Το παναΰριν σας όμως ετέλειωσε.

Απορία 2: «Οι εβραίοι παίκτες του παραρτήματος ήταν από τους κορυφαίους όταν έπαιξαν μαζί μας. Που ήταν άραγε προχτές όταν έπαιξαν με τους βρωμισμένους; Ήταν στο γήπεδο; Και αν ήταν, τι έκαναν»;

Απάντηση 2: Εύλογο το ερώτημα σου. Ίσως να θωρούν τις σβάστικες που φκάλλετε τζει πάνω στην νότια τζι άφκουν τα λαμπούθκια τους. Αλλά επειδή μια ζωή σύρνεις πόρτους τζιαι λαλείς τσιόφτες, η απάντηση εν απλή, φίλτατε άσφαιρε. Ο Σπούνγκιν έσβησε τον Λαβόρδε στο ματς. Όσες φορές επίεννε να τον περάσει, δεν τα εκατάφερνε τις πλείστες φορές. Τωρά πού είδες εσύ πως ήταν πουλημένος ή τζείνος, ή ο πορτάρης τους, θεωρώ εν που την στραβομάρα σου επειδή τζεικάτω στο “Αποελλίν” εφκάλετε τα μάθκια σας μόνοι σας.
Που τζιαμαί τζιαι τζει η Ομόνοια επίεζεν μας ψηλά τζιαι της εστοίχισε στο τέλος γιατί στις αντεπιθέσεις φκάλλουμε φωθκιά.

Μαθαίνουμεν σας τζιαι μάππα τα γέριμα φέτος.

Απλά φέτος, ΔΕΝ μπορείτε τζι εμείς μπορούμε. Παίζουμε την καλύτερη μάππα με διαφορά που τους υπόλοιπους. Ξέρω το εν σαν να σου μπίουμε μασέρκα αλλά έτσι ένει. Ίντα για να σας αφήκουμε χάππι στο τέλος, εφάμεν τζιαι κότσινη.

Απορία 3: «Γιατί η διοίκηση της ΑΕΚ δεν τιμώρησε τον εβραίο τερματοφύλακα της για το ολοφάνερο πούλημα που τους έκανε όταν έπαιξαν με τους βρωμισμένους; Αφού το ξέρουν και το λένε και οι ίδιοι πλέον! Μήπως δεν τον τιμώρησαν διότι τον κάλυψε ο εβραίος προπονητής τους, ο οποίος ήταν και αυτός συνεργός στο πούλημα;»

Απάντηση 3: Πουλημένος ο ένας, πουλημένος ο άλλος… Ούτε επενδυτική εταιρία να ήμασταν με τόσες επενδύσεις που κάμνουμε. Αντίθετα εν άλλη η ομάδα που έπιασε τόσα εκατομμύρια με θκυο πορείες σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ποια άραγε; Τζείνη που οι ξένοι τη συγχίζουν με την ΑΕΛ; Τζείνην που ο Μουρίνιο ενόμιζε πως την εδυσκόλεψε επειδή στο νου του εν ήξερε ότι εκτός που την ΑΝΟ, υπάρχετε τζι εσείς;

Λαλεί σου τίποτε τούτο;

Συμβουλή μου, μεν ξοθκιάζετε τα ριάλια σας να αγοράζετε παιχνίθκια. Μιαν η Άχνα, θκυο ο Ολυμπιακός… εν λεφτά πετάμενα. Καλύτερα κάμετε ‘κονομίαν τζι έχει κρίση. Φάε τη σουππούα σου τζιαι μεν κάμνεις όνειρα για φέτος.

Απορία 4: «Πως μπορεί άραγε ένα προσφυγικό σωματείο με 10 εκατομμύρια χρέη και με πρόεδρο του οποίου η εργοληπτική έχει άλλες τόσες υποχρεώσεις, να αγοράζει παίκτες και να δίνει πριμ 30 χιλιάδες μετά από κάθε ντέρμπι; Συμπεριλαμβανόταν άραγε και το προχτεσινό παιχνίδι μέσα στο ποσό μετεγγραφής»;

Απάντηση 4: Νομίζω έμπλεξες τα δαμέ. Θωρείς, για να σου πω τα πράματα όσο πιο απλά γίνεται:

Ομόνοια -> Αβραάμ -> Ανόρθωση.

Ο Αβραάμ επήε που την Ομόνοια στην Ανόρθωση. Όι το αντίθετο. Αν το παιχνίδι ήταν συμφωνημένο, σημαίνει πως εν η Ομόνοια που μας χρωστά τζι άφηκε μας να κερδίσουμε.

Αν υπονοείς πως για τα λεφτά που χρωστούν του παίκτη ή που χρωστούν του Οκκά, η Ομόνοια άνοιξε τα πόθκια της με ρίσκο να μεν μείνει εκτός Ευρώπης στην ήδη κακή χρονιά που έχει για να μας χαρίσει ε τότε μακάρι να εν αλήθεια, διότι εν να έχει φάση να συνομοτούν ούλλοι εναντίον σας. AELike it!

Απορία 5: «Πως μπορεί ο νέος παίκτης των βρωμισμένων από την Αραδίππου να χαρίζει ένα τόσο μεγάλο ποσό στο παράρτημα από τη στιγμή που και ο ίδιος έχει αρκετές οικονομικές υποχρεώσεις»;

Απάντηση 5: Δες την έκτη σου απορία τζιαι που τζιαμαί απαντάς γιατί τζιαι πόθεν στα πόθεν έφυε έτσι όπως έφυε για να έρτει σε μας.

Απορία 6: «Ποιος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, αδελφός του γνωστού βρωμισμένου πρώην τερματοφύλακα και νυν προπονητή, είναι ο πεθερός του νέου παίκτη από την Αραδίππου; Τι ρόλο έπαιξε η εν λόγω οικογένεια στο όλο σενάριο της μετεγγραφής τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο»;

Απάντηση 6: Όπως σου είπα τζιαι πριν, μόλις τωρά απάντησες το προηγούμενο σου ερώτημα. Κάμνεις παναΰρκα μόνος σου, όπως πάντα. Τα φασόλια που έφαες άμπατζιαι σου είχαν κανένα σκουλουκούι μέσα;

Απορία 7: «Ως πότε άραγε θα επιτρέπουμε στους βρωμισμένους να αλωνίζουν; Ως πότε θα τους αφήνουμε να παίζουν φιλικά παιχνίδια; Πότε θα καταλάβουμε ότι όσο και να βελτιωθούμε εμείς, αυτοί θα συνεχίζουν να κερδίζουν βρώμικα εκτός και αν τους τις κόψουμε;»

Απάντηση 7:
Αρέσκει που μου αποκαλύφκεσε θέμας. Τόσο φυσιολογικό έγινεν πλέον για σας, που «επιτρέπετε» σε άλλες ομάδες να αλωνίζουν. Το αστείο της υπόθεσης εν ότι σκέφτεσαι με τη λογική που εφαρμόζετε εσείς στα παιχνίθκια σας. Το πριμ εν τω μεταξύ που ετάξετε του Ολυμπιακού προχτές by the way, εδώκετε του το ή μετρά μετά το ματς που θα τους παίξουμε εμείς;

Τζι επίσης
* Εμείς εξαγοράσαμε τους Maya για να γράψουν πως τον περασμένο Δεκέμβρη θα ήταν το τέλος κόσμου, για να μεν έχετε ελπίδα να κάμετε τίποτε, να τα παρατήσετε τζιαι να παίζουμε μόνο εμείς.
* Εμείς εξαγοράσαμε τις εκλογές των ΗΠΑ. Με τον Ομπάμα πρόεδρο, κατίσιη σας εσάς τους κομπλεξικούς ρατσιστές (που παρεπιμπτόντως στο ματς μεταξύ μας όταν ο Ζουέλα έκαμε φάουλ του Λαβόρδε, εφωνάζετε όπως τους πιθήκους, όι πως ο παίκτης σας ήταν τζιαι τζείνος μαύρος. Ο ορισμός της φτανοσίνης!)
* Εμείς προσπαθήσαμε να εξαγοράσουμε τον Chuck Norris. Αλλά είπεν μας δεν εξαγοράζεται, διότι ήδη εν αντί-ΑΠΟΕΛίστας. Respect!
* Εμείς εξαγοράσαμε θάλασσα τζιαι ουρανό. Για να τα βλέπετε ΟΛΑ ΜΠΛΕ.

Άτε, τζιαι με το καλό θα τα πούμε στον τελικό του Κυπέλλου (if you know what I mean)!

castano

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ