Ανόρθωσις – Δόξα Κατωκοπιάς: Προϊστορία

Μόνο προϊστορία δεν λέγεται αυτό που συμβαίνει μεταξύ των δυο ομάδων στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Η ομάδα μας, σε σύνολο 8 αγώνων, από το 1999 μέχρι σήμερα, έχει το απόλυτο στο Αντώνης Παπαδόπουλος απέναντι στην ομάδα της Δόξας Κατωκοπιάς. Συγκεκριμένα,η ομάδα μας έχει σκοράρει 25 τέρματα απέναντι στη Δόξα και έχει δεχτεί μόλις 2!

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

1999 – Ανόρθωσις – Δόξα Κατωκοπιάς (7-0)

2001 – Ανόρθωσις – Δόξα Κατωκοπιάς (1-0)

2002 – Ανόρθωσις – Δόξα Κατωκοπιάς (2-0)

2004 – Ανόρθωσις – Δόξα Κατωκοπιάς (4-0)

2008 – Ανόρθωσις – Δόξα Κατωκοπιάς (2-1)

2009 – Ανόρθωσις – Δόξα Κατωκοπιάς (2-0)

2010 – Ανόρθωσις – Δόξα Κατωκοπιάς (3-0)

2011 – Ανόρθωσις – Δόξα Κατωκοπιάς (4-1)

Όσο εύκολος και αν ακούγεται ο αγώνας, σχετικά με την προϊστορία, εντούτοις δεν παύει να είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι το οποίο χρειάζεται την κατάλληλη προσοχή και σοβαρότητα. Η Ανόρθωσις φέτος, έχει δείξει μεγάλη δυναμικότητα και πάθος στο παιχνίδι της. Η ομάδα του κ.Χατζιλούκα θα κατεβεί στο γήπεδο με μοναδικό σκοπό το κέρδος βαθμών, κάτι που οι ποδοσφαιριστές μας δεν πρέπει να του επιτρέψουν να ελπίζει σε κανένα σημείο του αγώνα. Χωρίς ίχνος υποτίμησης και με την κατάλληλη σοβαρότητα οι ποδοσφαιριστές μας πρέπει να πάρουν το τρίποντο.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τα στιγμιότυπα του αγώνα Ανόρθωσις – Δόξα Κατωκοπιάς την περίοδο 2009/10 όπου η ομάδα μας πήρε μια καθαρή νίκη με 3-0. Αξιοσημείωτο το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε στο 60ο λεπτό ο Καφού με ένα πανέμορφο ανάποδο ψαλίδι. Τα άλλα δύο γκολ πέτυχαν οι Χρίστος Μαραγκός με πέναλτι και Βαγγέλης Μάντζιος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ