Ο Χατζηλιασής και ο Jigsaw!

Χαιρετούμε κόσμε! Εντάξει, εν καλά το 13; Ως τωρά εν μια χαρά για μένα! Αύριο θα είναι ακόμα πιο καλό που θα παίζει και η αρρώστια μας τον δορυφόρο του Αποέλ. Ένα γεμάτο Παπαδόπουλος, 11 λιοντάρκα στο γήπεδο, τι άλλο θέλετε;;

Ακούσετε σήμερα το άλλο με τον Πόμπο εντωμεταξύ; Εδιαγράψαν που λέτε, τον Κουτσοκούμνη που μέλος του Αποέλ! Ο άσωτος γιος ένα πράμα! Γιατί κύριε Κουτσοκούμνη; Τι τους έκαμες πάλε; Αφού όλοι ξέρουμε ότι προσπαθείς να κάμεις τα πάντα για την ομαδούλα σου, γιατί σε διαγράφουν; Μα τον Δία μου και την Αφροδίτη μου, και ολίγον από Αθηνά, μέσα! Θα μας πελλάνετε φέτος!

Φαίνεται ότι η κεφαλιά του Ρέζεκ θα τους κάφκει πολύ καιρό ακόμα! Που να έρτουν και στο Ναό τελευταία αγωνιστική να δείτε! Θα τους… συγκάψει! Αν έρτουν δηλαδή ως τότε να σας πω την αλήθεια! Σκέφτουμαι (ναι κάμνω το και τούτο!)… Σκέφτουμαι που λέτε, άραγες να μεν το πιάμε ως τότε για να έχει λίο action; Έτσι, να τους διατηρούμε στον αναπνευστήρα, και τότε να τους κλείσουμε την πρίζα μιαν και καλή! Εγώ τούτο προτιμώ να σας πω την αλήθεια! Είμαι και λίο μαζόχας γιαυτό καταλάβετε με! Όπως τον Jigsaw, να παίξουμε λίο μαζί τους και μετά!

Jigsaw: «Πανίκο Χατζηλιασή, σήμερα είσαι εδώ για όλες αυτές τις μπούρδες που ελαλούσες τόσο καιρό. Έχεις τρεις ώρες για να καταφέρεις να σωθείς»

Χατζηλιασής: «Τους άλλους εδιούσες τους πέντε! Θέλω Saw επί ίσοις όροις»

Jigsaw: «Γιατί;»

Χατζηλιασής: «Με το έτσι και το θέλω»

Jigsaw: «Ερώτησες τον Ρέζεκ;»

http://www.facebook.com/KeyserSoze1911

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ