ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ: «Πληροφορίες για τιμωρία δύο ποδοσφαιριστών μας»

Ανακοίνωση εξέδωσε σήμερα ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου, στην οποία αναφέρεται πως πληροφορίες που ήρθαν στα χέρια του Συνδέσμου, λένε πως θα τιμωρήσουν δύο ποδοσφαιριστές μας για «βία στα γήπεδα», εννοώντας τους Αλέξα και Ρονκάτο για το παιγνίδι με Ομόνοια. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ.

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου εύχεται σε όλο τον Ανορθωσιάτικο κόσμο Καλή Χρονιά και το καινούργιο έτος να φέρει τις επιτυχίες που αρμόζουν στην ομάδα μας και την Ιστορία της. Το 2012 έφυγε και η ομάδα βρίσκεται στην κορυφή, εκεί δηλαδή που ο κόσμος της θέλει να την βλέπει. Ας ελπίσουμε πως και το 2013 θα είναι ακόμα πιο παραγωγικό και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε το τρόπαιο τον Μάη. Πέρα από τρόπαια και τις διακρίσεις ευχή όλων μας είναι πως ο νέος χρόνος μας φέρει και την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στα σπίτια μας. Επιστροφή όλων των προσφύγων στα πάτρια εδάφη.

Μπαίνοντας στην καινούργια χρονιά έχουμε μπροστά μας ακόμα πολλά παιχνίδια , μερικά θεωρητικά εύκολα και μερικά θεωρητικά δύσκολα. Για μας όλα την ίδια σημασία έχουν γιατί ο στόχος είναι η νίκη όποιος αντίπαλος κι αν βρίσκεται μπροστά μας όπου κι αν παίζουμε. Απόδειξη αυτού οι τρεις συνεχόμενοι αγώνες εκτός έδρας , πετυχαίνοντας ισάριθμες νίκες. Ο κόσμος σ ΄αυτή την προσπάθεια έβαλε το δικό του λιθαράκι ταξίδεύοντας σε όλα τα πλάτη και τα μήκη της νήσου στηρίζοντας την ομάδα και βοηθώντας την να κάμψει την κάθε αντίσταση την οποία προσπάθησαν να μας βάλουν. Οι ποδοσφαιριστές μας αποζημίωσαν με το παραπάνω με τις νίκες τους αλλά το σημαντικότερο είναι ότι μας έδειξαν ότι εκτιμούν τα όσα προσφέρουμε σε κάθε πέταλο που μας φιλοξενά. Ο Σηκωτός στο παραλίμνι στο τέλος του παιχνιδιού από πλευράς των παιχτών ήταν το καλύτερο δώρο.

Το Σαββάτο η ομάδα επιστρέφει στην προσωρινή της έδρα μετά από ένα ολόκληρο μήνα και αναμένεται κοσμοσυρροή στο ΝΑΟ. Έχουμε υποχρέωση να πάμε να χειροκροτήσουμε αυτούς τους λεβέντες για τα όσα μας πρόσφεραν μέχρι στιγμής αλλά και να τους δώσουμε την απαραίτητη δύναμη για τη συνέχεια. Οι γιορτές τελειώνουν και μπαίνουμε ξανά στην δική μας καθημερινότητα. Αυτήν της Ανόρθωσης. Αυτήν που την ζήσαμε στα διάφορα μας πάρτι σε όλη την Κύπρο κατά τη διάρκεια των εορτών αλλά ήρθε η ώρα της επιστροφής μας στην κερκίδα. Εκεί που δεν σταματάμε να φωνάζουμε λεπτό και έχουμε υψωμένη την τιμημένη σημαία του Φοίνικα. Εκεί που γιορτάζει πραγματικά η Προσφυγιά. Ραντεβού λοιπόν αύριο στο ΝΑΟ.

ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑΤΑ;

Κάποιες δικές μας πληροφορίες λένε ότι δυο ποδοσφαιριστές μας θα κατηγορηθούν από τον «νόμο» για το παιχνίδι με την ομόνοια με την κατηγορία «βία στα γήπεδα». Ας ελπίσουμε πως οι πληροφορίες μας δεν θα επιβεβαιωθούν γιατί μιλάμε ότι το παιχνίδι ξέφυγε. Αν γίνει τέτοιο πράγμα τότε δεν μιλάμε πια για απλούς ποδοσφαιρικούς αγώνες αλλά για μάχες των πάντων με τις «αρχές».  Αυτές οι «αρχές» που πλέον ξεπέρασαν κάθε όριο και άρχισαν να χάνουν το παιχνίδι πριν καν αρχίσει. Γιατί όπως επανειλημμένα είπαμε, αντί να προσπαθήσουν να διορθώσουν τα κακά έχοντα αυτού του τόπου (που δεν είναι και λίγα) όχι μόνο τα συντηρούν αλλά τα επιδεινώνουν με επικίνδυνο τρόπο. Ας κάνουμε όμως υπομονή να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτό το θέατρο του παραλόγου.

ΠΑΡΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΑΝΑ – ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ

Με εκτίμηση Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ