Υπενθύμιση για «FAN DAY»

Η επίσημη Ανόρθωσις Αμμοχώστου θα ήθελε να υπενθυμίσει τους φίλους της ομάδας για το αυριανό “FAN DAY” που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του «Αντώνης Παπαδόπουλος» ως ένδειξη εορτασμού των 102 χρόνων του σωματείου μας. Η ανακοίνωση:

«Υπενθυμίζουμε τους φίλους της ομάδας μας πως στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 102χρονα του Σωματείου μας, θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα (από τις 15:00 μέχρι τις 18:00) της Τετάρτης 30 Ιανουαρίου 2013 «FAN DAY» στις εγκαταστάσεις του «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Το «FAN DAY» θα γίνει παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών μας της Α’ ομάδας οι οποίοι θα μοιράζουν αυτόγραφα και θα φωτογραφίζονται με μικρούς και μεγάλους φίλους. Επίσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών μας αποκτημάτων.

Ο κόσμος θα μπορεί να αγοράσει την αφίσα της επίσημης φωτογράφισης της ομάδας μας για τη σεζόν 2012-2013.

Το «FAN DAY» θα περιλαμβάνει μουσικό πρόγραμμα, περίπτερα φαγητού & ποτού. Οι μικροί μας φίλοι θα διασκεδάσουν με παιχνίδια όπως καρουσέλ, φουσκωτά και συγκρουόμενα αυτοκινητάκια.

Θα υπάρχει face painting, ξενάγηση στο Μουσείο της «Ανόρθωσις» και τουρνουά από ομάδες των Ακαδημιών μας το οποίο θα αρχίσει στις 14:30 και θα ολοκληρωθεί στις 16:00.

Την εκδήλωση θα εμπλουτίσουν με τα χορευτικά τους οι «Αρσινόες» και η Σχολή χορού «Φήμη».

Κατά τη διάρκεια του «FAN DAY» θα πραγματοποιηθεί αιμοδοσία στο Σωματείο μας και όσοι φίλοι θέλουν μπορούν να συμμετάσχουν.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ