Απών από τα πανηγύρια

Όσο και αν προσπαθήσαμε να εντοπίσουμε τον Γιαν Ρέζεκ στους πανηγυρισμούς τόσο από το γήπεδο, όσο και από διάφορα φωτορεπορτάζ, οι προσπάθειες μας απέβησαν άκαρπες. Ο φωτογραφικός φακός δεν συνέλαβε πουθενά τον Τσέχο σταρ διότι από τη στιγμή της αποβολής του και μετά παρέμεινε στα αποδυτήρια πικραμένος από την αντιμετώπιση που έτυχε από τον διαιτητή Αναστασίου.

Ένας από τους πλέον ποιοτικούς ποδοσφαιριστές του πρωταθλήματος, είδε με σχετική ευκολία δύο κίτρινες κάρτες, την ίδια ώρα που ο Λεάντρο και η παρέα του απολάμβαναν της γνωστής ασυλίας. Είναι μόλις η δεύτερη φορά στην καριέρα του Τσέχου διεθνή που αποβάλλεται και συμπτωματικά (ή όχι) και τις δύο φορές, πήρε νωρίς την άγουσα για τα αποδυτήρια στο ΓΣΠ.

Ο Ρέικβαρτ ως γνωστόν επέστησε την προσοχή των διαιτητών στις «πτώσεις» του Λαβόρδε, αλλά δεν μπήκε στο κόπο να προστατέψει έναν τζέντλεμαν και ένα διαμάντι των Κυπριακών γηπέδων όπως το πρώτο κανόνι της ομάδας μας. Έναν ποδοσφαιριστή που πέρσι μετά την αποβολή του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό ζήτησε δημόσια συγνώμη για την συμπεριφορά του διότι ακριβώς είναι ένας άνθρωπος με ήθος και αξιοπρέπεια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ