Χρυσά 100χρονα, με…2 χρόνια καθυστέρηση!

Κάπως έτσι επιθυμούσαμε όλοι να γιορτάζαμε τα 100χρονα της Ομάδας μας, όπως δηλαδή θα γιορτάσουμε αύριο τα 102.

Αύριο το Σωματείο μας έχει γενέθλια (102 χρόνια ζωής), και τις μέρες αυτές ζούμε το απόλυτο ΜΠΛΕ όνειρο!

Στην κορυφή η ομάδα μας στο ποδόσφαιρο, αήττητη, και με έμψυχο υλικό που είχε χρόνια να βρεθεί μαζεμένο σε μια Κυπριακή ομάδα. Κερδίζει τα παιχνίδια αποδίδοντας εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και δείχνει να έχει όλα τα φόντα για την κατάκτηση του τίτλου στο τέλος της χρονιάς. Παράλληλα, συνεχίζει και στον θεσμό του Κυπέλου.

Στην κορυφή η Πετοσφαιρική ομάδα των αντρών, παρά το ότι αγωνίστηκε με 2 ξένους για 12 παιχνίδια πρωταθλήματος, μπροστά από τους κύριους ανταγωνιστές της που ξεκίνησαν την σεζόν με πλεονέκτημα.

Στην κορυφή και οι κοπέλες της Γυναικείας ομάδας Πετόσφαιρας, που συνεχίζουν αήττητες από τις αρχές του 2012, παίρνουν τα ντέρμπι το ένα πίσω από το άλλο και στοχεύουν στο trible και στην πιο λαμπρή χρονιά της ιστορίας τους, έχοντας ήδη κατακτήσει το super cup στην αρχή της σεζόν.

Σε πορεία ανόδου η Ομάδα φούτσαλ, από την πρώτη χρονιά της δραστηριοποίησης της, ανοίγοντας φτερά και σε αυτό το άθλημα.

Και το σημαντικότερο; Ξανά περήφανος και ενωμένος ο κόσμος της Ανόρθωσης, με την ψυχολογία στα ύψη! Μετά από τις φουρτούνες των 4 τελευταίων χρόνων, φαίνεται ότι το καράβι πλέει σε γαλήνια νερά και συνεχίζει την πορεία του προς την Αμμόχωστο…

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

ΟΛΑ ΜΠΛΕ !

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ