Τα άχαστα… χαμένα τετ α τετ

ΑΠΟΕΛ, ΑΕΠ, Ένωση, Δόξα, Αλκή, Απόλλωνας. Τα έξι τελευταία παιγνίδια που έδωσε η ομάδα μας για τον θεσμό του πρωταθλήματος. Και στα έξι αυτά παιγνίδια, χάσαμε μοναδικά τετ α τετ από αυτά που δεν χάνονται. Ευτυχώς, οι κλασσικές αυτές ευκαιρίες μας στοίχησαν μόνο στο παιγνίδι με τον Απόλλωνα, καθώς στα άλλα πέντε παιγνίδια πανηγυρίσαμε μόνο νίκες. Αναφέρουμε αυτά τα έξι συγκεκριμένα παιγνίδια καθώς από εκεί άρχισε το νέο νικηφόρο σερί, αλλά δεν ξεχνάμε ότι και με ΑΕΛ αλλά και με ΑΕΚ που προηγήθηκαν του παιγνιδιού με το ΑΠΟΕΛ, πάλι χάσαμε τέρματα όταν ποδοσφαιριστές μας βρέθηκαν φάτσα με τον τερματοφύλακα ή και ακόμη φάτσα μόνο με το τέρμα!

Με το επιθετικό ταλέντο που έχουν οι ποδοσφαιριστές μας, θεωρούμε αδιανόητο να χάνουμε τέτοια σίγουρα τέρματα. Πολλές φορές αυτή η αστοχία προήλθε από την πολλή σιγουριά ή από το κάτι εξεζητημένο που προσπάθησαν να κάνουν, όπως για παράδειγμα η λόμπα του Ρέζεκ στις καθυστερήσεις με το Παραλίμνι.

Με την ταχύτητα των ποδοσφαιριστών μας αλλά και την ικανότητα τους  να βγάζουν με κάθετες πάσες τους συμπαίκτες απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα, έπρεπε να ήμασταν πιο αποτελεσματικοί, κάτι που θα σκότωνε τα παιγνίδια πολύ νωρίτερα. Ελπίζουμε στη συνέχεια να φανούν πιο συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια και να κάνουν τη ζωή τους αλλά και τη… ζωή μας πιο ευκολότερη στα παιγνίδια που ακολουθούν, αρχής γενομένης από το Σάββατο με την Ομόνοια, όπου πρέπει να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που θα βρούμε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ