Ζητούμενο η επιστροφή στις νίκες

Μετά την απώλεια στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Νέα Σαλαμίνα, η ομάδα μας καλείται απόψε στο Θεμιστόκλειο να επανέλθει στις επιτυχίες. Μπορεί το όνομα της φιλοξενούμενης Ολυμπιάδας Νεάπολης να μην αποτελεί φόβητρο, ωστόσο απαιτείται σοβαρότητα και προσοχή, ώστε να πάρουμε το ζητούμενο, που είναι βέβαια η νίκη.

Στην κορυφή της βαθμολογίας επικρατεί συνωστισμός, αλλά ίσως κάποια πράγματα γίνουν πιο ξεκάθαρα απόψε, μιας και η συγκάτοικος μας στην κορυφή Σαλαμίνα, φιλοξενείται τυπικά από την τρίτη στη βαθμολογία Α.Ε. Καραβά. Την ίδια ώρα, η τελευταία της τετράδας Αναγέννηση, ταξιδεύει στη Λευκωσία όπου θα αναμετρηθεί με την Ομόνοια, η οποία παίζει μάλλον το τελευταίο της χαρτί για να προλάβει το τραίνο της τετράδας.

Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 20:00 και ο κόσμος μας καλείται να δώσει για άλλη μια φορά το βροντερό παρόν του, σπρώχνοντας την ομάδα στη νίκη.

Να αναφέρουμε ότι στην μπουτίκ στο Θεμιστόκλειο, συνεχίζεται η πώληση προς €5 του ημερολογίου “Ανόρθωσις 2013”, στο οποίο περιλαμβάνονται οι φωτογραφίες όλων των τμημάτων πετόσφαιρας του σωματείου μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ