Στο εξοχικό… (Φώτος)

Ακόμα 2 μέρες Συνανορθωσιάτες μου για επίσκεψη στο εξοχικό μας!

Καλεσμένοι μας οι χόχοι. Εθκιάβαζα τες δηλώσεις του Τόνι Αχαπαρέφσκι. Πολλύ γέλιο λέμε! “Είμαστε ομονοια θα παίξουμε επιθετικά”. Cool. Έτσι εννα έχουμε ευκαιρία να δούμε με πόσους τρόπους μπορεί να φάει γκόλ ο Παπλωματάρης που έχουν για τερματοφύλακα!

Ο αγώνας εν σημαντικός γιατί ΝΙΚΗ της ομαδαράς μας σημαίνει διατήρηση του +8 που τους μάντιες. Τι; Α; Εν στο -6 οι λαστιχάριες; Αχαχαχαχαχα… ΑΤΕ ΟΛΑΝ ΠΟΥ ΔΑΜΕ. Ενεν στον Αρχάγγελο που έπρεπε να εν τα βοηθητικά τους αλλά στον Άγιο Παντελεήμονα! Κουτσοί – Στραβοί παν τζιαμέ!

Πίσω στα του εξοχικού. Λοιπόν, εν δύσκολος αγώνας, κατανοούμε ότι η ομάδα εν κουρασμένη τζαι ότι έσιει απουσίες αλλά εμείς θα είμαστε ΔΙΠΛΑ της ως ο ΔΕΚΑΤΟΣ παίχτης. (Ναι, δέκατος. Όποτε παίξουμε μαζί τους εν με 10 που τελειώνουμε το παιγνίδι, οπότε κάτι μου λαλεί ότι τούτη τη φορά ενα το φκάλουμε με 9… Πόσα αφήννει btw στο μπούκκικο να το παίξω;)

Ένταση για τες πολιτικές βλακείες ελπίζω να μεν υπάρξει. Αν εν ρίφκια του ακελ τζείνοι εμένα εν μου καίγεται καρφί. Αρκεί μου απλά που εν χόχοι της λευκωσίας.

Λοιπόν, έχω στην κατοχή μου 2 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ φωτογραφίες που την προετοιμασία της ομάδας μας στο ΓΣΠ:

diakopes

GSP

 

KAI ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ!

pisina

 

Διατελώ,

Ο Δικηγόρος του Διαβόλου.

Υ.Γ: ΕΕΕ ΟΟΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΙΝΑ ΜΕΣ ΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ