Κάκος: «Πως οραματίζομαι την Ανόρθωση»

Στο ραδιόφωνο του SuperSport μίλησε ο Πρόεδρος Σάββας Κάκος, αναφερόμενος στα σημερινά γενέθλια του σωματείου μας αλλά και το πώς οραματίζεται ο ίδιος την Ανόρθωση, καθώς και για τα μεταγραφικά.

Για τα 102 χρόνια ζωής του Σωματείου μας, τόνισε πως «102 χρόνια ζωής είναι μεγάλη υπόθεση. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρείται σε αυτά τα επίπεδα η ομάδα. Αξίζει βέβαια και ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο της Ανόρθωσης».

Όσο για το αποψινό Gala dinner όπου θα παρουσιαστεί το όραμα 2020 είπε: «Ένας φίλος της Ανόρθωσης στον οποίο είμαστε ευγνώμον, ο Χρίστος Πουλλαΐδης θέλει να δημοσιοποιήσει το όραμα του. Δεν μπορώ να πω κάτι πριν την παρουσίαση του.  Δεν βλέπουμε μόνο για το παρών. Μετά την ηρεμία και τα γεγονότα του 2008, πρέπει να ξεκινήσουμε να σκεφτόμαστε το μέλλον. Όλα όσα γίνονται είναι σε συνεργασία με το δ.σ. της Ανόρθωσης. Όταν κάτι είναι καλό δεν μπορείς να πεις όχι».

Ανέφερε επίσης πως φαντάζεται και ο ίδιος την Ανόρθωση την επόμενη δεκαετία:

«Να έχει μια πολύ πιο λαμπρή 100ετία. Να παίζει στην Αμμόχωστο και κάθε χρόνο να παίρνει τίτλους. Αυτή την Ανόρθωση πρέπει να παραδώσουμε στα παιδιά μας. Κρατήσαμε ζωντανό το όνομα της κατεχόμενης μας πόλης. Θέλουμε μια Ανόρθωση που θα πρωταγωνιστεί και που δεν μπορεί να έχει δευτερεύοντα ρόλο».

Για τον κόσμο και το ότι οι οπαδοί μας είναι διασκορπισμένοι σε όλη την Κύπρο:

«Η αγάπη τους μαζεύει, όπως βέβαια και η αγωνιστική παρουσία της ομάδας. Άλλωστε αυτό είναι κάτι που επηρεάζει όλους στην Κύπρο. Εκτιμούμε το κάθε σεντ που μας δίνει ο κάθε Ανορθωσιάτης. Χωρίς τον κόσμο δεν μπορείς να πας πουθενά. Ελπίζουμε να μείνει δίπλα μας και να έρθει ακόμα πιο κοντά».

Ρωτήθηκε επίσης και για το αν θα υπάρξει ανακοίνωση μεταγραφής στο σημερινό Fan Day:

«Δεν θα υπάρχει καμία νέα μεταγραφή. Θα είναι παρών τα τέσσερα νέα αποκτήματα, οι δύο εντάχθηκαν από τώρα στην ομάδα, ενώ θα ακολουθήσουν και οι δύο νεαροί το καλοκαίρι. Ίσως να είναι παρών και ο Εμίλ Ζούλα με τον οποίο διακόψαμε τη συνεργασία μας. Θελω να σταθώ στον Ζούλα. Δεν έχω ξαναζήσει τέτοιο χαρακτήρα. Δεν δημιούργησε το παραμικρό πρόβλημα, τόσο εντός και αγωνιστικού χώρου».

Και το μήνυμά του προς τον κόσμο:

«Εκείνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι σκληρή δουλειά. Με δουλειά θα τα καταφέρουμε, όσο δύσκολη και αν είναι η κατάσταση του σωματείου μας. Τα βγάζουμε όμως πέρα. Να αναφέρω ότι σήμερα πληρώθηκαν τον Δεκέμβριο οι ποδοσφαιριστές. Με τη βοήθεια του κόσμου θα πάρουμε την Ανόρθωση εκεί που της αξίζει».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ