Η ώρα των Μελών!

Το ημερολογιακό έτος άλλαξε, και ήρθε η ώρα για τα Μέλη της Ανόρθωσης να δώσουν εκ νέου την συνδρομή τους στο Σωματείο. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια να μαζευτούν τα χρήματα των συνδρομών, που ανέρχονται σε περισσότερα από 300.000 ευρώ και θα είναι μία μεγάλη οικονομική ένεση!

Το ποδοσφαιρικό τμήμα, αλλά και τα τμήματα πετόσφαιρας, στηρίζουν μεγάλο μέρος του προϋπολογισμού τους στις συνδρομές, και είναι καθήκον του κάθε μέλους να εξοφλεί το συντομότερο την συνδρομή του. Εξάλλου, οι συνδρομές και τα διαρκείας, είναι ο πιο έμπρακτος τρόπος άμεσης στήριξης της ομάδας, και δεν πρέπει να μπαίνει σε δεύτερη προτεραιότητα.

Είναι κρίμα, από τη μια να υπερηφανευόμαστε ότι ανήκουμε στην μεγάλη οικογένεια της Ανόρθωσης, πόσο μάλλον σαν Μέλη, και από την άλλη να μην εκπληρώνουμε τις οικονομικές υποχρεώσεις μας.Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε λίστες και ονόματα, και είναι πραγματικά ντροπή, να βλέπουμε “επιφανή” άτομα της κοινωνίας μας, και δη Ανορθωσιάτες, που συχνά παρευρίσκονται σε εκδηλώσεις της ομάδας ή της πολιτείας, και να έχουν 2, 3 ή και περισότερες συνδρομές σε εκκρεμότητα. Αν χρειαστεί μπορεί να αναφέρουμε και ονόματα…

Ας ανταποκριθούμε στις εκκλήσεις για οικονομική στήριξη του σωματείου και τουλάχιστον ας επικοινωνήσουμε οι ίδιοι για την άμεση εξόφληση των οφειλών μας!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ