Δεν μας πτοούν οι απουσίες

Για το παιγνίδι της Κυριακής απέναντι στον Ολυμπιακό προετοιμάζεται η ομάδα μας,  με τις πολλές απουσίες να δυσχεραίνουν το έργο του Ρόνι Λέβι, αλλά η αισιοδοξία για τη νίκη να είναι διάχυτη σε όλους στο στρατόπεδο της ομάδας.

Από το παιγνίδι θα απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Άντιτς, Σιέλης, Σπαντάτσιο, Λαβόρδε και Ρέζεκ, ενώ ο Ζόρζε αναμένεται να τιμωρηθεί απόψε με μία επιπλέον αγωνιστική για την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο παιγνίδι με τον Απόλλωνα.

Επίσης, αμφίβολος είναι ο Νταν Αλέξα ο οποίος επέστρεψε στις προπονήσεις, αλλά ίσως να μην είναι απόλυτα έτοιμος λόγω της μεγάλης του απουσίας από τα γήπεδα από τραυματισμό. Και δεν έφταναν όλα αυτά, στη σημερινή προπόνηση αποχώρησε με τράβηγμα ο Μάθιου Βαλβέρδε, και η συμμετοχή του στο παιγνίδι της Κυριακής είναι αμφίβολη.

Στο παιγνίδι αναμένεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά ο Πορτογάλος ακραίος αμυντικός Ρούι Ντουάρτε, ο οποίος ήταν στον πάγκο στον αγώνα του Σαββάτου με την Ομόνοια. Είναι επίσης και ο Αβραάμ, ο οποίος συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να βρίσκεται στην αποστολή.

Παρά τις πολλές απουσίες, η εντεκάδα που θα παραταχθεί την Κυριακή στο Αντώνης Παπαδόπουλος είναι και πάλι αρκετά ποιοτική και δεν υπάρχει άλλος στόχος πέραν της νίκης και των τριών βαθμών.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ