Με κόσμο και Βέρντι, κόντρα στην Ολυμπιάς

Ενισχυμένη με τον Χόρχε Βέρντι, το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα, θα είναι η Μεγάλη Κυρία στο αυριανό (Παρασκευή 1/2, 20:00) παιχνίδι με την Ολυμπιάς Φρενάρους. Ο 23χρονος διεθνής Βενεζουελάνος, που αγωνίζεται ως κεντρικός, θα είναι στη διάθεση του Μάριου Κοντού για το παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής.

Η ομάδα μας, φιλοξενεί στην έδρα της την Ολυμπιάς Φρενάρους και θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα, αφού τέτοια παιχνίδια κρύβουν παγίδες. Με νίκη θα διατηρηθούμε μόνοι, πρώτοι στη βαθμολογία, ενώ ενδεχομένως να εκμεταλλευτούμε απώλειες των ομάδων που ακολουθούν.

Στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, η Σαλαμίνα φιλοξενεί την Ομόνοια, η Νεάπολη τον Καραβά ο οποίος δεν πρόκειται να δυσκολευτεί ιδιαίτερα να πάρει τη νίκη και ο Παφιακός ταξιδεύει στη Δερύνεια όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.

Να θυμίσουμε τον κόσμο που θα βρεθεί στο Θεμιστόκλειο, ότι τα ημερολόγια με όλες τις ομάδες της πετόσφαιρας, συνεχίζουν να πωλούνται στην μπουτίκ, προς ενίσχυση των αντίστοιχων τμημάτων μας. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί διαδικτυακά από το Anorthosis24.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ