Facts and Numbers για το ΑΠΟΕΛ που δεν ξέρετε!

Πορώστε μας τζιάλλο! Γουστάρουμε. 1.100 εισητήρια θα μας δώσουν οι χατζηπίθηκοι. 1.100 ΠαρΑΝΟϊκοι θα έρτουμε με λεωφορεία ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ.

Τόσο πολλά φοάστε; Ο Φόβος φέρνει Πανικό (πανίκκο μεν αππώνεσε. Είσαι καρακιόζης εσύ λέμε) τζαι ο Πανικός την διάλυση. Έτσι θα πάθετε. Συμπεριφέρεστε σαν ομαδούλα της σειράς, θα σας πατήσουμε σαν ομαδούλα της σειράς. Προσπαθούν να καλύψουν την μετριότητα της ομαδούλας τους φέτος με κινήσεις που δυναμιτίζουν το κλίμα. Όπως τους γκρίζους λύκους ένα πράμα. Πέρσυ την «ομαδάρα» σας εδιαλύσαμεν την που το κάρτο. Φέτος θέλω που το κάρτο 0-4 χωρίς υπερβολές.

Τέλος πάντων, κανεί με τα καρακιοζιλλίκκια των χατζηπιθήκων. Η Στήλη μας πιστή στην υπόσχεση στους Ανορθωσιάτες, έχει ετοιμάσει ακόμα ένα τουριστικό οδηγό ενόψει της εκδρομής στη Λευκωσία με ενδιαφέροντα στοιχεία για την πόλη και για τις ομάδες της. Enjoy!

Η Λευκωσία ή Φλωρούπολη είναι η πρωτεύουσα της ομώνυμης επαρχίας. Η μισή είναι κατεχόμενη από τα τουρκικά στρατεύματα και η άλλη μισή είναι κατεχόμενη από τους Φιλιππινέζους, τους Πακιστανούς τζαι τους Σριλανκέζους που εφέραν οι Λευκωσιάτες για να τους πλυννίσκουν τα σώβρακα τους γιατί «τα μωρά εν μπορούν μόνα τους. Νεκατσιούν» όπως μας είπε με έμφαση μια περήφανη Λευκωσιάτισσα μητέρα.

Οι σημερινοι λευκωσιάτες είναι ένα μίγμα τρόλλς που κατέβηκαν στην πόλη από τα γύρω χωριά και πακιστανών εποίκων.

Η Πόλη φιλοξενεί σήμερα σημαντικό αριθμό Ανορθωσιατών κυρίως στις περιοχές Ανατολικού Στροβόλου και Αγλαντζιάς. Αποτελεί επίσης και έδρα της γυναικείας ομάδας Βόλευ της Ανόρθωσης. (Είπαμε, Γήπεδο και έδρα της Ποδοσφαιρικής Ομάδας και της ομάδας Φούτσαλ στη Λάρνακα, Έδρα Βόλευ Ανδρών στη Λεμεσό και έδρα βόλευ γυναικών στη Λευκωσία.)

Η Λευκωσια έχει τρεις ομάδες. Την Ομόνοια Λευκωσίας, που είναι το δικοινοτικό ποδοσφαιρικό παράρτημα του ΑΚΕΛ και του Τουρκικού Ρεπουπλικανικού Κόμματος, το ΑΠΟΕΡΛ που είναι η πιο αγνή έκφραση του Ελληναρισμού στην κύπρο και τον Ολυμπιακό (με σήμα το τσιατίρι) που είναι το μικρό θετό παιδάκι του αποελ.

Θα δώσουμε έμφαση στο αποερλ μιας και είναι ο επόμενος μας αντίπαλος:

Facts and Numbers:

  1. Το αποέλ υπήρχε πριν αναδυθεί η Κύπρος από το βυθό της θάλασσας.
  2. Η Ελλάδα και οι Έλληνες πήραν το όνομα τους από το Ε. στη λέξη αποελ.
  3. Πρώτος Πρόεδρος του αποελ ήταν ο Κρόνος
  4. Τον παρθενώνα τον έκτισαν αποελίστες.
  5. Το παν.συ.φι αποελ ιδρύθηκε από τον Μέγα Αλέξανδρο στην Πέλλα.
  6. Το πρώτο οίκημα του αποελ ήταν ο Παρθενώνας στην Αθήνα.
  7. Το πορτοκαλί χρώμα το επέλεξε ο Παλαιών Πατρών Γερμανός το 1821 στην Αγία Λαύρα ανήμερα της κύρηξης της Ελληνικης Επανάστασης.
  8. Πρώτο οίκημα του παν.συ.φι αποελ ήταν η Αγία Σοφιά.
  9. Η τηλεόραση ανακαλύφθηκε για να δείχνει την κερκίδα του παν.συ.φι αποελ
  10. Ο Πρώτος οργανωμένος οπαδός του αποελ γεννήθηκε στη πόλη Βηθλεεμ και του έφεραν δώρα τρεις μάγοι. Τα δώρα ήταν α) πυρσός β) τύμπανα γ) πορτοκαλί χιτώνας
  11. Στα απόκρυφα ευαγγέλια του παν.συ.φι αποέλ αναφέρετε ότι την 7η μέρα της δημιουργίας ο θεός για να ξεκουραστεί πήγε να πιεί μπύρες στο παν. Συ. Φι αποελ.
  12. Τα μέλη του παν. Συ. φι αποελ έκαναν την πρώτη τους εκδρομή με την κιβωτό του Νώε.
  13. Η πρώτη συνεδρία του παν.συ.φι αποέλ έγινε στο κρυφό σχολειό.

ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ.

Διατελώ,

Ο Δικηγόρος του Διαβόλου.

Υ.Γ. Χατζηλιασή είσαι πίθηκος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ