Θυμήθηκε την προκήρυξη για το 25% των εισιτηρίων τώρα το ΑΠΟΕΛ!

Ότι έχουμε να κάνουμε με το μεγαλύτερο κατεστημένο που ανέδειξε ποτέ ο Κυπριακός αθλητισμός το ξέρουμε. Σήμερα μας το έδειξαν όχι μία, αλλά δύο φορές! Πρώτα, όταν για «λόγους ασφαλείας» αποφάσισαν να μας δώσουν το 5% των εισιτηρίων για τον μεταξύ μας αγώνα στο ΓΣΠ το Σάββατο. Και δεύτερο, που κάνουν παράπονα γιατί για λόγους ασφαλείας, η Αστυνομία αποφάσισε να μην αφήσει οπαδούς του φιλοξενούμενου ΑΠΟΕΛ να βρεθούν στον αγώνα Futsal απέναντι στην Ομόνοια. Μάλιστα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείου τους, αναφέρουν ότι «το σωματείο μας με βάση την προκήρυξη του πρωταθλήματος με το οποίο δικαιούται το 25% των εισιτηρίων του αγώνα ζήτησε όπως εξασκήσει αυτό το δικαίωμα»… Λίγες ώρες νωρίτερα όμως, «ξέχασαν» ότι υπάρχει τέτοια προκήρυξη!

Δείτε μερικά από αυτά που αναφέρει η ανακοίνωση τους, και γελάστε ακόμη μία φορά με τις γελοιότητές τους!

«Για μια ακόμα φορά η αστυνομία αποδείχθηκε ανεπαρκέστατη διαλέγοντας τον εύκολο δρόμο γι’ αυτήν, που ήταν η μη παρουσία στο γήπεδο των οπαδών του ΑΠΟΕΛ στον πολύ σημαντικό αγώνα της ομάδας futsal του σωματείου μας με την Ομόνοια».

Το σωματείο μας με βάση την προκήρυξη του πρωταθλήματος με το οποίο δικαιούται το 25% των εισιτηρίων του αγώνα ζήτησε όπως εξασκήσει αυτό το δικαίωμα. Η Αστυνομία δυστυχώς ήταν ανένδοτη δηλώνοντας ότι δεν θα αστυνόμευε τον αγώνα στην περίπτωση της παρουσίας οπαδών του ΑΠΟΕΛ!

Η ΚΟΠ δεν αντίκρουσε την απαίτηση αυτή και συναίνεσε χωρίς συζήτηση κάτι που δεν συνάδει και με την προκήρυξη που έχει η ίδια η ομοσπονδία εκδώσει».

Δηλαδή, θέλουν τα δικά τους δικά τους, και τα δικά μας, πάλι δικά τους! Εκεί στο ΑΠΟΕΛ έχετε καταντήσει μία φαρσοκωμωδία, που φάσκει και αντιφάσκει για το ίδιο πράγμα μέσα στην ίδια ημέρα!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ