Ξέρετε τι θα σας κάνουμε στο ΓΣΠ; Μπιπ μπιιιιπ μπιιιιπ μπιπ

Χωραιτούθκια, ερχόμαστε! 1300 αφού έτσι θέλετε, αλλά εν θέλουμε παραπάνω. Και στην γωνιά να μας βάλετε εν μας πειράζει. Εν για να κάμνουμε… μάτι σε τούτα που θα πάθετε. Θα σας κάμουμε μπιπ μπιιιιπ μπιπ. Και μετά που τούτα, θα σας κάμουμε και μπιιιπ μπιιιπ μπιπ. Και για το τέλος φυλάουμεν σας και μπιιπ μπιπππ μπιπ.

Ρε μα ότι και να κάμετε, εν θα γλυτώσετε το Σάββατο. Μα θα είναι τόσο γλυτζιά τα μπιπ που θα σας κάμουμε, που εν θα ξαναπάτε ζαχαροπλαστείο ως την 26η αγωνιστική. Το παρακράτος σας και η παραομάδα σας, θα φαν ένα πάτσο που δαμέ ως εν ξέρω και εγώ που. Επωρώσετε μας σε απίστευτο βαθμό, και τους γλυκούς καρπούς της πώρωσης μας θα τους δοκιμάσετε το Σάββατο. ΕΤΣΙ ουρανίσκο που θα κάμετε.

Εν μας χαλά η ισοπαλία του φίλου σας του Τσαγγάρη. Παίζουμε πελλό και για το πεναλτούι σας την επομένη που τον κυρ. Τράττο. Εν για να έχει παραπάνω action το Σάββατο. Για να πελλάνετε ακόμα παραπάνω μετά το παιγνίδι. Όι να σας πιαν τα ψυχολογικά μετά, γιατί θέλουμεν σας δυνατούς! Θέλουμε σας για να γελούμε, πώς να το πούμε! Είσαστε που είσαστε αξιολύπητοι, μεν μας το πιάτε τούτο! Λυπηθείτε μας ρε μπιπ. Χωρίς νερό μπορώ, χωρίς τις λαστιχάρισσες όχι, που λαλεί και ένα λαϊκό άσμα.

Σκεφτείτε σκηνικό τωρά. Είσαστε στο -1 που μας με καρακόντρα διαιτησία εναντίον της Ανόρθωσης, και καρακούντημα δικό σας που την αρκή του πρωταθλήματος. Διάτε μας 1300 εισιτήρια για το ΓΣΠ έτσι μπιιιιπ που είσαστε. Βάλετε μας και στην γωνιά εν σας κανούν τα άλλα ούλλα! Ερκούμαστε με απουσίες! Ας εν καλά τα aspro clear και ο Τσαγγάρης. Και πάλε όμως θα σας μπιιιπ. Μα που να πάτε να σταθείτε μετά; Να σας πω την αλήθεια όμως, μετά το παιγνίδι μας, μόνο στέκοντας θα την φκάλετε, γιατί θα δυσκολεύκεστε λίο να κάτσετε.

Το λοιπόν, για να εξηγούμαστε που τα τωρά. Μετά το παιγνίδι, έτσι για να ευχαριστηθούμε καλά καλά, θέλω:

1.  Δηλώσεις του πιθήκου Χατζηλιασή

2. Δηλώσεις του αποτυχημένου σε ούλα στην ζωή του Τάκη Αντωνίου

3. Δηλώσεις του «εξίασα πως είμαι Διευθυντής του ΓΣΠ και όι εκφραστικό όργανο του αποέλ» Φοίβου Κωνσταντινίδη

4. Δηλώσεις του Τσαγγάρη, και

5. Δηλώσεις του Χριστόφια

Ναι ξέρω, εν λίο άκυρο οι δηλώσεις του Χριστόφια, αλλά πάλε θέλω τες.

Άτε, αφήνω σας προς το παρών και θα έχουμε πολλά να πούμε τις επόμενες ημέρες. Γεια σας πελάτες μου!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ