Τότε και τώρα

Παιχνίδια με ιδιαιτερότητες διεξήχθησαν τουλάχιστον τα τρία τελευταία χρόνια στο στάδιο Παραλιμνίου με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Με την  μηχανή του χρόνου επιστρέφουμε στην περίοδο 2009-2010, όπου η ομάδα μας αντιμετώπισε τους αυριανούς γηπεδούχους στα πλαίσια της τελευταίας αγωνιστικής πριν τα playoff. Την 21η Μαρτίου 2010 η ομάδα μας επικράτησε δύσκολα με 1-2 με γκολ των Καφού και Μάντζιου και ενώ ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει ο Ιβάν Τρισκόφσκι. Ήταν ένα αποτέλεσμα που χάρισε στην ομάδα μας την δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, 4 βαθμούς μακριά από την τότε πρωτοπόρο Ομόνοια.

Την περίοδο 2010-2011, το στάδιο Παραλιμνίου στάθηκε η αφορμή για την κατάρρευση της άκρως πετυχημένης επιθετικογενούς τακτικής του Γκιγιέρμε Όγιος, όταν η ομάδα μας μέτρησε κάτι περισσότερο από την δεύτερη της απώλεια στο πρωτάθλημα. Ήταν η απαρχή ενός εφιαλτικού μπαράζ 9 αγώνων χωρίς νίκη, το οποίο τερματίστηκε στις 8 Ιανουαρίου 2011 όταν στο ντεμπούτο του Στανιμίρ Στόιλοφ, η Ανόρθωση των χιλίων μύριων προβλημάτων επιβλήθηκε του ΑΠΟΕΛ στο “Παπαδόπουλος”.

Την περσινή χρονιά η ομάδα μας εκστράτευσε στο Παραλίμνι στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής και κατάφερε (διότι περί κατορθώματος επρόκειτο) να φύγει από την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου με το διπλό. Αφού οι ποδοσφαιριστές μας δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίκτυα μετά από ένα άχρωμο και άοσμο παιχνίδι, ο Μπόγιαν Μαρκόφσκι έλυσε τον γόρδιο δεσμό στέλνοντας την μπάλα στα δίκτυα του Μιλοζέφσκι στην προσπάθειά του να αποκρούσει σέντρα του Μάρκο Άντιτς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ