Γραμμή αλληλεγγύης από Anorthosis24 – Βοηθάμε τους συνανθρώπους μας

Η χώρα μας διέρχεται δύσκολες στιγμές λόγω της οικονομικής κρίσης και το Anorthosis24 δεν μπορούσε παρά να βάλει το λιθαράκι του, στις προσπάθειες ανακούφισης των συνανθρώπων μας, οι οποίοι έχουν μεγάλη ανάγκη αυτή την ώρα. Άλλωστε, η Ανορθωσιάτικη φύση μας, μας επιβάλλει να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να βοηθήσουμε συμπατριώτες μας να απολαύσουν τουλάχιστον τα βασικά αγαθά σε αυτές τις δύσκολες εποχές.

Μέσω αυτής της φόρμας που σας παραθέτουμε, καλείστε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και να μας πείτε με ποιον τρόπο μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς. Μπορεί να είναι τρόφιμα, μπορεί να είναι ρουχισμός, μπορεί να είναι ακόμη και χρήματα. Για τρόφιμα και ρουχισμό, ότι δοθεί από εσάς, θα τα αποστείλουμε στα κοινωνικά παντοπωλεία στις διάφορες πόλεις, ενώ για χρήματα, θα ανοίξουμε λογαριασμό σε τράπεζα έτσι ώστε αυτά που θα μαζευτούν, να δοθούν σε κοινωφελές ίδρυμα που θα ανακοινωθεί αργότερα.

Βοηθάμε όλοι μας λοιπόν, όσο μπορεί ο καθένας, τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ελπίζουμε ο κόσμος της Ανόρθωσης να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Anorthosis24, γιατί μερικά πράγματα, είναι πέραν και πάνω από τα στενά πλαίσια του αθλητισμού ή του πρωταθλητισμού. Πρώτα απ’ όλα είμαστε άνθρωποι…

Πατήστε εδώ για να μεταφερθείτε στην φόρμα

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ